Kaposvári Egyetem Egészségügyi Centrum: Nyitva tartás és elérhetőség

A Kaposvári Egyetem Egészségügyi Centrum: kiváló ellátás és szolgáltatások egy helyen

A Kaposvári Egyetem Egészségügyi Centrum (KEEC) Kaposvár egyik legnagyobb és legjobban felszerelt egészségügyi intézménye. Az intézmény a Kaposvári Egyetem része, és a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtja a városban és a környező régióban élők számára. Az egész épület modern és barátságos környezetet biztosít a betegek és a szakemberek számára egyaránt.

Az Egészségügyi Centrum elérhetőségei:

Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor utca 40.
Telefonszám: +36 82 507 500
E-mail: info@keec.hu
Honlap: www.keec.hu

Az egészségügyi centrum könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról. Akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezel, könnyen megtalálod az intézményt. Az épület előtt ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre a betegek és a látogatók számára.

A KEEC nyitvatartása rugalmas, hogy minél több embernek megfelelő időpontban tudjanak segítséget nyújtani. A rendelőintézetek és a diagnosztikai központ hétköznapokon 7:00 és 19:00 óra között tartanak nyitva, míg a sürgősségi osztály állandóan nyitva áll a sürgős esetek ellátására.

Az Egészségügyi Centrum részlegei különböző szakterületekre specializálódtak, hogy a lehető legteljesebb körű ellátást nyújtsák a betegeknek. Az alábbi részlegek találhatóak az intézményben:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen kiváló szakemberek foglalkoznak a kardiológia, a pulmonológia, a gastroenterológia és más belgyógyászati területek betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen tapasztalt sebészek végzik a különböző sebészeti beavatkozásokat, ideértve a traumatológiai, érsebészeti és gasztroenterológiai műtéteket is.

  3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg kifejezetten a gyermekek egészségének megőrzésével, diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

  4. Szülészeti-nőgyógyászati osztály: Az osztályon tapasztalt orvosok és szülésznők gondoskodnak a várandós anyák és a csecsemők egészségéről.

  5. Pszichiátria: A pszichiátriai részlegen szakemberek segítenek a mentális problémákkal küzdő betegeknek, ideértve a depressziót, a szorongást és az egyéb mentális zavarokat.

  6. Diagnosztikai központ: A diagnosztikai központban magas színvonalú képalkotó és laboratóriumi vizsgálatokat végeznek, beleértve az ultrahangot, a CT-t, a röntgenfelvételt és a vérvizsgálatokat is.

Az Egészségügyi Centrumban a páciensek igényeinek prioritást élveznek, és az ellátás során a legmodernebb technológiákat és gyógymódokat alkalmazzák. Az orvosok és az egészségügyi szakemberek magas színvonalú képzésben és tapasztalatban részesülnek, hogy a legjobb eredményeket érjék el.

Amennyiben bármilyen kérdésed van az Egészségügyi Centrummal kapcsolatban, vagy szeretnél időpontot foglalni egy vizsgálatra vagy konzultációra, lépj kapcsolatba az intézménnyel a fentebb megadott elérhetőségeken. Az Egészségügyi Centrum munkatársai mindenben segítenek.