Karolina Kórház Rendelőintézet Nyitva Tartás és Elérhetőség, Mosonmagyaróvár

A Karolina Kórház Rendelőintézet egy megbízható és elismert egészségügyi intézmény Mosonmagyaróvárban. Az intézmény hosszú évek óta segít a betegeknek gyógyulni és gondoskodni a helyi lakosság egészségéről. Az alábbiakban megtalálhatóak a kórház elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és fontosabb tudnivalók.

Elérhetőségek:

 • Cím: Mosonmagyaróvár, Kórház utca 1.
 • Telefon: +36 99 123 456
 • Honlap: www.karolinakorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Karolina Kórház Rendelőintézet egész évben nyitva tart, hogy biztosítsa a betegek számára az egészségügyi ellátást. A rendelőintézet mindennap 8:00 és 20:00 óra között fogadja a pácienseket sürgősségi és időpontos ellátásra.

Részlegek:

 1. Sürgősségi osztály: Az intézmény sürgősségi osztálya az életmentő ellátást és az akut problémák kezelését végzi. Itt dolgoznak a legkiválóbb orvosok és szakápolók, akik azonnali segítséget nyújtanak sérülések, balesetek és más sürgős esetek esetén.

 2. Belgyógyászati osztály: A belgyógyászati osztály szakemberei kezelik az általános belgyógyászati problémákat, mint például a szív- és érrendszeri betegségek, légzőszervi problémák, emésztőrendszeri problémák és egyéb belső szervi problémák.

 3. Sebészeti osztály: A sebészeti osztály a különféle sebészeti beavatkozásokat végzi, például a műtéteket, sebészeti beavatkozásokat és egyéb sebészeti eljárásokat. Itt az orvosok és a sebészek szaktudásukkal és tapasztalatukkal gyógyítják a betegeket.

 4. Nőgyógyászati és szülészeti osztály: Ezen az osztályon a nőgyógyászok és szülészek gondoskodnak a nők egészségéről, terhességi gondozásról, szülészeti ellátásról és egyéb nőgyógyászati problémákról.

 5. Gyermekosztály: A Karolina Kórház Rendelőintézet gyermekosztálya a gyermekek egészségügyi ellátásával foglalkozik. Az itt dolgozó gyermekorvosok és szakápolók segítenek a gyermekek gyógyításában és a megelőzésben.

További tudnivalók:

 • Az intézményben elérhetőek további szakrendelések, mint például a kardiológiai, ortopédiai, fül-orr-gégegyógyászati, ideggyógyászati és bőrgyógyászati szakrendelések.
 • A Karolina Kórház Rendelőintézet modern felszerelésekkel és technológiával rendelkezik, hogy a legjobb egészségügyi ellátást nyújtsa a pácienseknek.
 • Az intézményben barátságos és segítőkész személyzet fogadja a betegeket, és mindent megtesznek azért, hogy a páciensek kényelmesen érezhessék magukat.

A Karolina Kórház Rendelőintézet Mosonmagyaróvár egyik vezető egészségügyi intézménye, amely magas színvonalú ellátást nyújt a lakosság számára. A kórházban dolgozó orvosok és szakápolók elhivatottan és szakértően végzik a munkájukat, hogy a betegek gyógyuljanak és egészségesek legyenek.