Kemenesaljai Egyesített Kórház, Celldömölk – Nyitva tartás és elérhetőség

A Kemenesaljai Egyesített Kórház, Celldömölk egy modern egészségügyi intézmény, amely a Vas megyei Celldömölkön található. Az országjáró látogatók és a helyi lakosok számára is elengedhetetlen szerepet tölt be a térség egészségügyi ellátásában. Az intézmény magas színvonalú ellátást nyújt, és rendelkezik minden olyan részleggel, amely szükséges a betegek teljeskörű ellátásához.

A kórház elérhetőségei:

  • Cím: 9500 Celldömölk, Szabadság út 11.
  • Telefonszám: +36 95 570 100
  • Honlap: www.kemenesaljakorhaz.hu

A Kemenesaljai Egyesített Kórház egész évben nyitva tart, és 24 órás sürgősségi ellátást biztosít. A betegek bármikor fordulhatnak a kórházhoz sürgősségi esetekben, és kapnak gyors és hatékony kezelést.

Az intézményben számos részleg található, amelyek különböző szakterületekre specializálódtak. Ezek közé tartozik például a belgyógyászat, a sebészet, az ortopédia, a nőgyógyászat, az ideggyógyászat, a pszichiátria és az általános orvosi osztály. Az egyes részlegeken kiválóan képzett orvosok és ápolók dolgoznak, akik a betegek szakszerű és empatikus ellátását biztosítják.

A Kemenesaljai Egyesített Kórház részleges vagy teljes kórházi ellátást nyújt a betegeknek. Emellett rendelkezésre állnak diagnosztikai és terápiás lehetőségek, mint például laboratóriumi vizsgálatok, röntgen, ultrahang, CT, MRI és endoszkópos vizsgálatok. Az intézmény modern eszközökkel és technológiával felszerelt, hogy a legjobb eredményeket érje el a diagnózis és a kezelés területén.

A Kemenesaljai Egyesített Kórház a betegek kényelmét és rehabilitációját is szem előtt tartja. Az intézményben modern és kényelmes kórtermek állnak rendelkezésre, valamint rehabilitációs szolgáltatások, mint például gyógytorna és fizioterápia.

Amellett, hogy a Kemenesaljai Egyesített Kórház a betegeket ellátja, fontos szerepet tölt be a prevenció és az egészségmegőrzés területén is. Rendszeresen szerveznek egészségügyi szűrőprogramokat és előadásokat a helyi közösség számára, hogy segítsék az embereket abban, hogy egészségük megőrzésére és javítására törekedjenek.

Összességében a Kemenesaljai Egyesített Kórház, Celldömölk egy kiváló egészségügyi intézmény, amely széles körű ellátást és magas színvonalú kezelést biztosít a betegek számára. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei minden olyan információt nyújtanak, amelyek szükségesek egy info cikkhez erről a kórházról.