Kenézy Kórház Kft., Debrecen – Nyitva tartás és elérhetőség

Kenézy Kórház Kft., Debrecen – Egészségügyi intézmény a hozzáértés és az emberközpontúság jegyében

A Kenézy Kórház Kft. Debrecenben található, és kiemelkedően magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt a régió lakosságának. Az intézmény hosszú múltra tekint vissza, és elkötelezett a betegek gyógyítása, kezelése és gondozása iránt.

Elérhetőségek:
Cím: Debrecen, Bartók Béla út 2-26.
Telefon: +36 52 500 500
Honlap: www.kenézykórház.hu

Nyitvatartás:
A Kenézy Kórház Kft. az egész évben nyitva tart, és sürgősségi esetekben 24 órás sürgősségi ellátást is biztosít. A pontos időpontok és az egyes részlegek bejelentkezési rendje a honlapon találhatóak, valamint telefonon is érdeklődhetünk az információkért.

Részlegek:
Az intézmény számos szakmai részleggel rendelkezik, amelyek magasan képzett orvosokkal és ápolókkal dolgoznak. A részlegek között megtalálhatóak a következők:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászat részlege széles körű ellátást nyújt a belső szervek megbetegedéseiben, diagnózisokban és kezelésben.

 2. Sebészet: A sebészeti részleg specialistái magas készségszinttel rendelkeznek a különböző sebészeti beavatkozások területén.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: Az intézmény kiváló ellátást nyújt a női reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémákban, valamint a szülészetben és az újszülött ellátásban.

 4. Gyermekgyógyászat: A kórház gyermekek számára is biztosít orvosi ellátást, a csecsemőkortól egészen a tinédzserkorig.

 5. Rendelőintézet: A rendelőintézetben a betegek különböző orvosi vizsgálatokon és beavatkozásokon eshetnek át, előjegyzés alapján.

 6. Radiológia: A radiológiai részlegben magasan képzett radiológusok végzik a különböző képalkotó vizsgálatokat, mint például röntgen, ultrahang vagy CT.

 7. Onkológia: Az onkológiai részleg feladata a daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése, valamint a páciensek támogatása a gyógyulási folyamat során.

Fontos tudnivalók:

 • Az intézmény a legmodernebb orvosi berendezésekkel és technológiákkal rendelkezik a betegek legoptimálisabb ellátása érdekében.
 • A Kenézy Kórház Kft. elkötelezett a betegek biztonságának és kényelmének fenntartása mellett.
 • Az intézmény rendelkezik különböző szakorvosi rendelésekkel, amelyekre előzetes bejelentkezés szükséges.
 • A kórházban sürgősségi esetekben is biztosított a magas színvonalú ellátás.
 • A honlapon részletes információk találhatók a kórházhoz kapcsolódó szolgáltatásokról, illetve a bejelentkezési és látogatási szabályokról.

A Kenézy Kórház Kft. Debrecenben kiemelt szerepet tölt be a regionális egészségügyi ellátásban. Az intézmény elérhetőségeinek, nyitvatartásának, részlegeinek és fontos tudnivalóinak ismerete segít a betegeknek és hozzátartozóiknak a megfelelő ellátás megtalálásában és a gyógyulásra való fókuszálásban.