Keszthelyi Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A Keszthelyi Kórház az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény a Balaton-parti Keszthelyen. A kórházban széles körű egészségügyi ellátás nyújtására törekszenek, és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák a betegek gyógyítása érdekében. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház fontosabb tudnivalóit, részlegeit, elérhetőségeit és nyitvatartását.

A Keszthelyi Kórház címe: Keszthely, Szent István utca 20. Ez az elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető, és parkolási lehetőséget is biztosít a betegek és látogatók számára.

A kórház ügyeleti telefonszáma: +36 83 500 100. Ez a szám éjjel-nappal hívható bármilyen sürgős egészségügyi probléma esetén.

A kórház főbejárata minden nap 7:00 és 20:00 óra között nyitva áll a betegek és látogatók számára. Az ügyelet éjjel-nappal elérhető, és a sürgősségi eseteket azonnal fogadják.

A Keszthelyi Kórház különböző részlegei számos területen nyújtanak szakértelmet és gyógyítást. Az osztályok között megtalálható a sebészeti, belgyógyászati, nőgyógyászati, urológiai, szülészeti, ortopédiai, gyermekgyógyászati és pszichiátriai részleg. Emellett a kórház rendelkezik röntgen és laboratóriumi szolgáltatásokkal is.

A kórház nagy hangsúlyt fektet a betegek kényelmére és biztonságára. Modern, jól felszerelt kórtermekkel rendelkezik, és a betegek számára kényelmes és biztonságos környezetet biztosítanak a gyógyulásukhoz.

Fontos tudni, hogy a Keszthelyi Kórházban szükséges előjegyzést kérni a vizsgálatokra és beavatkozásokra. Az előjegyzés a +36 83 500 100 telefonszámon vagy személyesen a kórház recepcióján intézhető. Az előjegyzés lehetőséget ad a betegeknek arra, hogy időpontot foglaljanak a kívánt orvoshoz vagy szakrendelésre.

A Keszthelyi Kórházban fontosnak tartják a betegek és látogatók tájékoztatását, ezért a kórház honlapján részletes információkat találhatnak a szolgáltatásokról, az orvosokról és a szakrendelésekről. Emellett az egészségügyi intézmény rendszeresen szervez prevenciós programokat, előadásokat és egészségügyi szűréseket a helyi közösség részére.

Összességében a Keszthelyi Kórház egy jól felszerelt, korszerű egészségügyi intézmény, amely széles körű ellátást nyújt a betegeknek. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegeinek bemutatása segít a betegeknek és látogatóknak eligazodni az intézményben és megtalálni a számukra legmegfelelőbb ellátást.