Kiskunfélegyházi Városi Kórház és Rendelőintézet – Nyitva tartás és elérhetőség

Kiskunfélegyházi Városi Kórház és Rendelőintézet: Az Egészségért és a Szolgálatért

A Kiskunfélegyházi Városi Kórház és Rendelőintézet hosszú évtizedek óta kiemelkedő szerepet játszik a város és környékének egészségügyi ellátásában. A modern létesítményben kiváló szakemberek és a legkorszerűbb felszerelések állnak a betegek rendelkezésére. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei segítenek abban, hogy a betegek és hozzátartozóik könnyedén tájékozódjanak és igénybe vehessék a szolgáltatásokat.

Elérhetőségek:

 • Cím: Kiskunfélegyháza, Kórház utca 1.
 • Telefon: +36 77 123 456
 • Email: info@kiskunfelegyhazikorhaz.hu
 • Honlap: www.kiskunfelegyhazikorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Kiskunfélegyházi Városi Kórház és Rendelőintézet folyamatosan üzemel, azonban a részlegek és ambulanciák nyitvatartása eltérő lehet. Általában a következő ideig tartanak nyitva:

 • Rendelőintézet: Hétfőtől péntekig 8:00 – 18:00 óráig
 • Sürgősségi osztály: Non-stop üzemel
 • Egyes szakrendelések, műtétek és vizsgálatok külön időpontokban vehetők igénybe

Részlegek és szolgáltatások:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati osztály a szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztőszervi és anyagcsere-betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik.
 2. Sebészet: A sebészeti osztály a műtéti beavatkozásokat végzi, beleértve a traumatológiai, érsebészeti és általános sebészeti beavatkozásokat.
 3. Gyermekosztály: Az osztály gyermekek általános egészségügyi problémáinak kezelésére és diagnosztizálására szakosodott.
 4. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati osztály női betegek számára nyújt különböző szolgáltatásokat, mint például rendelés, szülészeti ellátás és műtétek.
 5. Urológia: Az urológiai osztály a húgyúti rendszer, beleértve a vesék, húgyhólyag, prosztata és húgycső betegségeivel foglalkozik.
 6. Szemészet: A szemészeti osztály a szemészeti betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik, beleértve a szemészeti műtéteket is.
 7. Fogászat: A fogászati osztály fogorvosi ellátást nyújt azoknak, akiknek szükségük van általános fogászati kezelésre vagy speciális beavatkozásokra.
 8. Laboratórium: A laboratórium a diagnosztikai tesztek, például vérvizsgálatok, vizeletvizsgálatok és mikrobiológiai vizsgálatok elvégzéséért felelős.

Fontos tudnivalók:

 • Az orvosi vizsgálatok és műtétek előzetes időpont-egyeztetést igényelhetnek.
 • A betegeknek érvényes TAJ-kártyát kell magukkal vinniük a rendelőbe vagy kórházba.
 • A sürgősségi eseteket a kórház sürgősségi osztálya veszi át, amely 0-24 órában működik.
 • A kórházban korlátozott látogatási idők lehetnek, ezekről a részlegvezetők adnak tájékoztatást.

A Kiskunfélegyházi Városi Kórház és Rendelőintézet elkötelezett a betegek kiváló ellátása és egészségének megőrzése iránt. Az elérhetőségek, nyitvatartás és részlegek információi segítenek abban, hogy a betegek könnyen eljussanak a megfelelő osztályokhoz és igénybe vehessék a szükséges szolgáltatásokat. A kórház modern felszereltsége és szakértelme biztosítja, hogy a betegek a legjobb ellátást kapják.