Kiskunhalasi Semmelweis Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, Kiskunhalas egy modern orvosi intézmény, amely magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt a Kiskunhalas városában és környékén élők számára. Az intézmény különös hangsúlyt fektet a betegközpontú ellátásra és a legmodernebb technológia alkalmazására.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, Kiskunhalas, 6200 Kossuth Lajos utca 3.
Telefonszám: +36-77-123-456
Email: info@semmelweiskh.hu
Honlap: www.semmelweiskh.hu

A kórház nyitvatartása:
Az intézmény egész évben működik, és az éjjel-nappal gondoskodik a betegek ellátásáról. Az ambuláns rendelési idő hétköznapokon 8:00 és 16:00 között van.

Az intézmény részlegei:

 1. Belgyógyászat: Ez a részleg szakembereket foglalkoztat a belső szervek betegségeinek diagnosztizálására és kezelésére.
 2. Sebészet: A sebészeti részlegen végzik a különböző sebészeti beavatkozásokat, beleértve a sürgősségi beavatkozásokat is.
 3. Nőgyógyászat: Ez a részleg foglalkozik a női reproduktív rendszer betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével.
 4. Urológia: Az urológiai részleg az urogenitális rendszer betegségeivel foglalkozik, beleértve a vese- és húgyhólyagproblémákat is.
 5. Gyermekosztály: Ez a részleg szakembereket foglalkoztat a gyermekek egészségügyi problémáinak diagnosztizálására és kezelésére.
 6. Sürgősségi osztály: Ez az osztály folyamatos sürgősségi ellátást biztosít az életveszélyes állapotban lévő betegek számára.

Fontos tudnivalók:

 • A kórházban magasan képzett és tapasztalt orvosok, ápolók és egyéb egészségügyi szakemberek dolgoznak.
 • Az intézmény elkötelezett a minőségi ellátás és a betegbiztonság iránt.
 • A kórházban rendelkezésre áll modern diagnosztikai és terápiás eszközpark.
 • Az intézményben tiszta és korszerű környezetet biztosítanak a betegek számára.
 • Az intézményben lehetőség van különböző vizsgálatokhoz, műtétekhez és rehabilitációs programokhoz is.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, Kiskunhalas egy megbízható és elismert egészségügyi intézmény, amely a legjobb minőségű ellátást nyújtja a betegeknek. A kórház elérhetőségeit, nyitvatartását és részlegeit figyelembe véve a betegek biztosak lehetnek abban, hogy az egészségügyi problémájukat szakszerűen kezelik.