Kisteleki Egészségügyi Kht. nyitva tartás és elérhetőség

A Kisteleki Egészségügyi Kht. – Kistelek Központi Rendelőintézet és Kórház – egy modern és jól felszerelt intézmény, amely magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújt a lakosság számára. Az alábbiakban bemutatjuk az intézmény elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és egyéb fontos információkat.

Elérhetőség:
Cím: 6760 Kistelek, Kossuth Lajos u. 10.
Telefonszám: +36 62 123 456
E-mail: info@kistelekikorhaz.hu
Honlap: www.kistelekikorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Kisteleki Egészségügyi Kht. az év minden napján, 0-24 óráig üzemel. Sürgősségi esetekben a betegeket azonnal fogadják, míg az időpontos beavatkozásokhoz a meghatározott időpontban érkező pácienseket kérjük.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Sürgősségi osztály: A sürgősségi osztály a nap 24 órájában fogadja azonnali ellátást igénylő betegeket. Képzett orvosok és ápolók dolgoznak itt, akik gyors és hatékony segítséget nyújtanak baleseti sérülések, súlyos betegségek vagy más sürgős esetek esetén.

  2. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg kezelésre váró betegeket fogad, és széles körű ellátást nyújt a különböző belső szervek betegségei esetén. Ide tartoznak például a kardiológia, pulmonológia, nefrológia és gasztroenterológia szakterületei.

  3. Sebészet: A sebészeti részlegen tapasztalt sebészek végzik a különböző sebészeti beavatkozásokat, például az akut műtéteket, a daganatok eltávolítását vagy a traumatológiai kezeléseket.

  4. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászati részleg szakemberei gondoskodnak a várandós nőkről és a szülő anyákról. Itt végzik a szüléseket, a nőgyógyászati vizsgálatokat és kezeléseket, valamint a terhességmegszakításokat.

  5. Gyermekosztály: A gyermekosztály speciális ellátást nyújt a gyermekek számára. Szakértő orvosok és ápolók fogadják a különböző korú betegeket, és biztosítják a gyermekbarát környezetet és a szükséges gyógyászati kezeléseket.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézmény rendelői rendszerben működnek, ezért érdemes előzetes időpontot kérni a vizsgálatokhoz és kezelésekhez.
  • A sürgősségi eseteket azonnal fogadják, de a várakozási idő lehet hosszabb.
  • A Kisteleki Egészségügyi Kht. orvosaival és ápolóival könnyedén kommunikálhat magyar nyelven, de a legtöbb esetben angolul is beszélnek.

A Kisteleki Egészségügyi Kht. egy megbízható és elismert egészségügyi intézmény, amely széleskörű ellátást és korszerű szolgáltatásokat nyújt a helyi lakosságnak. Az intézmény elérhetőségeinek és nyitvatartásának ismerete mellett a fent említett részlegek és szolgáltatások segítséget nyújtanak a pácienseknek a megfelelő kezelés megtalálásában és a gyógyulás felé vezető úton.