Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet, Edelény – Nyitva tartás és elérhetőség

A Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet egy korszerű egészségügyi intézmény Edelényben, amely magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosít a helyi lakosság számára. Az intézmény különböző szakterületeken működő részlegekkel rendelkezik, és számos szolgáltatást nyújt a betegeknek. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását és fontos tudnivalókat.

Cím és elérhetőség:
A Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet címe: 3780 Edelény, Honvéd utca 1. A kórház könnyen megközelíthető, és a város központjában található. Telefonos elérhetőség: +36 48 555 555.

Nyitvatartás:
A kórház általános nyitvatartása a hét minden napján 8:00 és 18:00 óra között van. Sürgősségi esetek esetén azonban a sürgősségi osztály egész nap nyitva tart.

Részlegek és szolgáltatások:
A Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet számos szakterületen működő részleggel rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb részlegeket és az általuk nyújtott szolgáltatásokat:

  1. Sürgősségi osztály: Az intézményben működő sürgősségi osztály folyamatosan elérhető, és készen áll minden sürgős betegség vagy sérülés ellátására.

  2. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg szakemberei foglalkoznak az általános betegségek diagnosztizálásával és kezelésével, valamint krónikus betegségek kezelésével.

  3. Sebészet: A kórház sebészeti részlegén műtéteket végeznek, beleértve az általános sebészeti beavatkozásokat és a speciális sebészeti eljárásokat is.

  4. Szülészet és nőgyógyászat: A kórházban található nőgyógyászati és szülészeti részleg szakemberei a terhességgel és a női reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémákat kezelik, és biztosítják a biztonságos és kényelmes szülést.

  5. Gyermekosztály: Az intézményben gyermekek gyógyítására szakosodott részleg is működik, ahol gyermekbetegségek diagnosztizálását és kezelését végzik.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban minden részleghez felkészült és tapasztalt orvosok és ápolók dolgoznak, akik a betegek egészségének és gyógyulásának érdekében mindent megtesznek.
  • Az intézményben rendelkezésre állnak modern diagnosztikai eszközök és laboratóriumok, amelyek segítik a pontos diagnózis felállítását és a hatékony kezelést.
  • A kórház folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és infrastruktúráját annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsa a betegeknek.
  • Az intézmény az egészségügyi biztosítással rendelkező betegeket is fogadja, de az önköltséggel rendelkező szolgáltatások is igénybe vehetők.

A Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet Edelényben azon kevés kórházak közé tartozik, amelyek a modern egészségügyi ellátást a helyi lakosság számára biztosítják. Az intézmény elérhetőségei, nyitvatartása és részlegeinek szolgáltatásai segítenek abban, hogy a betegek megfelelő ellátást kapjanak a legfontosabb egészségügyi problémáik kezelésére.