Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórház: Nyitva tartás és elérhetőség

A Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórház egy meghatározó egészségügyi intézmény Komáromban. A kórház a régióban széles körű orvosi ellátást nyújt, és számos szakrendeléssel, osztállyal és szolgáltatással rendelkezik.

A kórház elérhetőségei:

 • Cím: 2900 Komárom, Szent Borbála tér 1.
 • Telefon: +36 34 500 100
 • Honlap: www.khse.hu

A kórház nyitvatartása:

A Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórházban a sürgősségi osztály folyamatos üzemelést biztosít, 0-24 órában elérhető. Az ambuláns szakrendelések és vizsgálatok általában hétköznapokon tartanak nyitva, ám a pontos nyitvatartási idő minden egyes részleg esetében eltérhet. Érdemes előzetesen tájékozódni a kórház honlapján vagy telefonon, hogy megtudjuk egy adott részleg működési idejét.

A kórház részlegei:

 1. Sürgősségi osztály: A Szent Borbála Kórház feladata a sürgősségi ellátás biztosítása olyan esetekben, amikor azonnali orvosi beavatkozásra van szükség. Ez a részleg függetlenül az időjárási és napszakos körülményektől mindig elérhető.

 2. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg az általános belgyógyászati betegek ellátását végzi, ideértve a kardiológiai, pulmonológiai, gasztroenterológiai, endokrinológiai és nefrológiai szakterületeket is.

 3. Sebészet: A sebészeti részlegben a különböző sebészeti beavatkozásokat végzik, beleértve a sürgős és elektív műtéteket is. Ide tartoznak a hasi, érsebészeti, ortopédiai, urológiai és traumatológiai beavatkozások.

 4. Szülészet-nőgyógyászat: A kórházban található nőgyógyászati részleg gondoskodik a várandós betegek szakszerű ellátásáról, valamint a szülészet és a nőgyógyászati sebészeti beavatkozások végzéséről.

 5. Gyermekosztály: A gyermekosztály a gyermekek egészségügyi ellátását biztosítja, kezdve az újszülött korú csecsemőktől a serdülőkig.

Fontos tudnivalók:

 • A kórházban lehetőség van emelt szintű ellátásra is, amely magában foglalja a VIP szobák és extra szolgáltatások igénybevételét.
 • A kórházhoz tartozik egy modern diagnosztikai központ is, amelyben ultrahang, röntgen, CT és MRI vizsgálatokat végeznek.
 • A betegek a kórházban étkezést is kérhetnek, amelyet a kórházi étterem biztosít.
 • A kórházban dolgozó orvosok és szakemberek kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és a legújabb orvosi technológiák alkalmazásával dolgoznak.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórház az egészségügyi ellátás széles skáláját kínálja a régióban. Ahol a sürgősségi osztály folyamatosan üzemel, és számos részleg és szolgáltatás áll rendelkezésre, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek.