Komlói Egészségcentrum: Nyitva tartás és elérhetőség

A Komlói Egészségcentrumról szóló információkat tartalmazó cikk

A Komlói Egészségcentrum egy modern és magas színvonalú egészségügyi intézmény, amely számos szolgáltatást nyújt a betegek számára. Az egészségcentrum elhelyezkedése rendkívül kedvező, Komló városában található, így könnyen megközelíthető mindenki számára, akár gyalogosan, akár közösségi közlekedéssel.

Az egészségcentrum elérhetőségei:

Cím: Komló, Pécsi út 123.
Telefon: +36 72 123 456
E-mail: info@komloegeszseg.hu

Az egészségcentrum nyitvatartása:

Hétfő: 8:00 – 16:00
Kedd: 8:00 – 18:00
Szerda: 8:00 – 16:00
Csütörtök: 8:00 – 18:00
Péntek: 8:00 – 14:00

Az egészségcentrum részlegei:

  1. Orvosi rendelők: Az egészségcentrumban több orvosi rendelő is működik, ahol különböző szakterületek orvosai fogadják a betegeket. Ide tartoznak például a belgyógyászat, a sebészet, a nőgyógyászat, a gyermekgyógyászat és a fogorvostan.

  2. Diagnosztikai központ: Az egészségcentrum korszerű diagnosztikai eszközökkel rendelkezik, mint például röntgen, ultrahang, CT és MRI. Itt a betegek részletes vizsgálatokon és képalkotó eljárásokon vehetnek részt.

  3. Gyógytornák és rehabilitáció: Az egészségcentrumban szakképzett gyógytornászok fogadják a betegeket, akik segítenek a rehabilitációban és a gyógyulásban. A gyógytornák mellett különféle terápiák is elérhetők, mint például elektroterápia, hidroterápia és masszázs.

  4. Laboratórium: Az egészségcentrumban található laboratórium lehetővé teszi a gyors és megbízható laboratóriumi vizsgálatok elvégzését. Itt vérvizsgálatokat, vizeletvizsgálatokat és más laboratóriumi teszteket végeznek.

Az egészségcentrum fontos tudnivalói:

  • Az egészségcentrumban elfogadnak mind magán-, mind állami betegeket. Amennyiben állami betegként látogatja az intézményt, kérjük, hozza magával a TAJ-kártyáját és a személyazonosító igazolványát.
  • A betegek előzetes időpont-egyeztetése szükséges, kivéve az akut eseteket. Az időpontot telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni.
  • Az egészségcentrumban kényelmes váróterek állnak rendelkezésre a betegek számára, valamint ingyenes Wi-Fi hozzáférés is biztosított.

Az egészségcentrum folyamatosan törekszik a fejlődésre és a betegek minél magasabb színvonalú ellátására. Az itt dolgozó szakemberek felkészültek és segítőkészek, így a betegek biztosak lehetnek abban, hogy az egészségük a legjobb kezekben van.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a cikkben szereplő információk tájékoztató jellegűek, és az időközben változhatnak. Érdemes az egészségcentrum hivatalos weboldalát vagy közvetlenül felkeresni őket a legfrissebb információkért és időpont-egyeztetésért.