Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet Kapuvár – Nyitva tartás és elérhetőség

Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet, Kapuvár: Az Egészségügyi Ellátás Kiemelkedő Központja Nyugat-Magyarországon

Kapuvár városában található Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet egy nagy presztízzsel rendelkező intézmény, amely kiemelkedő egészségügyi ellátást nyújt a régió lakosságának. Az intézet kiváló szakembergárdával rendelkezik, modern diagnosztikai és terápiás eszközökkel felszerelt részlegekkel, valamint a betegek kényelmét előtérbe helyező szolgáltatásokkal várja a hozzájuk fordulókat.

Az intézet elérhetőségei:

Cím: 9330 Kapuvár, Semmelweis tér 1.
Telefon: +36 96 527 100
E-mail: info@lumniczerkorhaz.hu
Honlap: www.lumniczerkorhaz.hu

Nyitvatartás:

A Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézetben a különböző szakterületekhez igazodóan eltérő nyitvatartási idők vannak. Általánosságban elmondható, hogy a rendelések reggel 8:00-kor kezdődnek és délután 16:00-ig tartanak. Az ügyeleti ellátás a nap 24 órájában biztosított.

Részlegek:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg különböző szaktevékenységeket folytat, mint például a kardiológia, a pulmonológia, vagy az endokrinológia. Itt végzik a betegek kivizsgálását, diagnosztizálását, valamint a megfelelő terápia kiválasztását és kezelését.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg különböző beavatkozásokat végez, mint például az általános sebészet, az ortopédia, vagy a traumatológia. A modern műtők és a szakképzett sebészek garantálják a biztonságos és hatékony ellátást.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: Az intézetben működő szülészeti és nőgyógyászati részleg kismamák és nők számára biztosítja a terhesség és a nőgyógyászati problémák magas szintű ellátását. Az itt dolgozó szakemberek tapasztaltak és segítőkészek, emellett az infrastrukturális háttér is korszerű.

  4. Gyermekgyógyászat: A Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézetben a gyermekgyógyászat területén is kiemelkedő szaktudást találhatunk. A gyermekorvosok az újszülöttkortól a serdülőkor végéig nyújtanak szakértő ellátást a gyerekeknek.

  5. Gasztroenterológia: A gasztroenterológiai részleg a gyomor-bélrendszeri megbetegedések diagnosztikájával és terápiájával foglalkozik. Gondoskodnak a betegek endoszkópos vizsgálatáról és kezeléséről.

  6. Röntgen diagnosztika: Az intézetben rendelkezésre állnak a legmodernebb röntgentechnikák és képalkotó eszközök a precíz diagnosztikai vizsgálatokhoz. A radiológus szakemberek részletesen értékelik a röntgenfelvételeket, és segítenek a betegek kezelésében.

Az intézet emellett számos más, fontos részleggel és szolgáltatással is rendelkezik, mint például a laboratórium, a rehabilitáció, vagy az aneszteziológiai és intenzív terápiás részleg.

Az ellátáson felül a Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet további szolgáltatásokat is nyújt, mint például étkeztetés, parkolási lehetőség, vagy pszichológiai támogatás. Az intézmény fontos szerepet tölt be a régió egészségügyi ellátásában, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek.

Ha bármilyen kérdése merülne fel az intézettel kapcsolatban, az elérhetőségeken keresztül felveheti a kapcsolatot a munkatársaikkal, akik készséggel segítenek.