Magyar Imre Kórház, Ajka – Nyitva tartás és elérhetőség

A Magyar Imre Kórház Ajkán található, és az egyik legjelentősebb egészségügyi intézmény a Veszprém megyében. A kórház széles körű ellátást biztosít az itt élő lakosság számára, és számos részleggel rendelkezik, amelyekben szakértő orvosok és ápolók dolgoznak.

Az intézmény elérhetőségei:

 • Cím: 8400 Ajka, István király út 66.
 • Telefon: +36 88 504 000
 • E-mail: info@magyarimrekorhaz.hu
 • Honlap: www.magyarimrekorhaz.hu

A kórház nyitvatartása:
Az ambuláns ellátás a Magyar Imre Kórházban hétfőtől péntekig 7:00 és 19:00 óra között vehető igénybe. Sürgősségi esetekben az ügyelet 24 órás szolgáltatást nyújt.

A Magyar Imre Kórház részlegei:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászat részlegén diagnosztikai és kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre a szív- és érrendszeri betegségek, a légzőszervi problémák, a gasztroenterológiai rendellenességek és a vesebetegségek kezelésére.

 2. Sebészet: A sebészeti részleg vállalja a baleseti sérülések, a műtéti beavatkozások és a daganatos betegségek kezelését.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati részlegen szakemberek foglalkoznak a női egészségügyi problémákkal, valamint a terhesség és szülési ellátás területével.

 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg kifejezetten a gyermekek egészségével foglalkozik, és szakembereik gondoskodnak a különböző gyermekbetegségek diagnosztizálásáról és kezeléséről.

 5. Pszichiátria: A pszichiátriai részlegben szakértők foglalkoznak a mentális zavarokkal és rendellenességekkel, valamint a pszichoterápia és a gyógyszeres kezelés lehetőségeivel.

Ezen kívül a kórház rendelkezik még radiológiai, laboratóriumi, rehabilitációs és intenzív osztályokkal is.

Fontos tudnivalók:

 • A Magyar Imre Kórházban az egészségügyi szolgáltatásokhoz beutaló szükséges, amit a háziorvosok vagy szakorvosok adnak ki.
 • Az intézményben az ellátás térítésmentes, azonban bizonyos szolgáltatásokért díjat számíthatnak fel.
 • A kórház területén parkolási lehetőség áll rendelkezésre, de fontos megjegyezni, hogy a parkolásért díjat kell fizetni.

A Magyar Imre Kórház Ajkán sokéves tapasztalattal és szakértő személyzettel rendelkezik, amely garantálja a magas színvonalú egészségügyi ellátást. Az intézmény elérhetőségeit, nyitvatartását és részlegeit figyelembe véve, könnyű eligazodni az itt nyújtott szolgáltatások között.