Máltai Gondoskodás Kht., Miskolc – Nyitva tartás és elérhetőség

A Máltai Gondoskodás Kht. egy kórház Miskolcon, amely magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt a helyi lakosság számára. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és egyéb fontos tudnivalókat, amelyek segítenek az érdeklődőknek.

Elérhetőségek:

 • Cím: 3529 Miskolc, Szentpéteri kapu 72.
 • Telefonszám: +36 46 789 000
 • Honlap: www.maltai.hu

Nyitvatartás:
A Máltai Gondoskodás Kht. a nap 24 órájában üzemel, azaz sürgősségi esetekben bármikor elérhető. Az ambuláns rendelési idő hétköznapokon reggel 8:00 és délután 16:00 között van.

Részlegek:

 1. Sürgősségi osztály: Ez az osztály azokat a betegeket fogadja, akik sürgős orvosi ellátásra szorulnak. Itt gyors, professzionális segítséget nyújtanak a sérülteknek és a váratlan egészségügyi problémákkal érkezőknek.

 2. Belgyógyászat: Az osztályon belül különböző szakterületeken dolgoznak belgyógyász szakorvosok, akik a belső szervek, például a szív, tüdő, vesék, máj és emésztőrendszer betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkoznak.

 3. Sebészet: A sebészeti részlegen sebész szakemberek végzik a különféle sebészeti beavatkozásokat, legyen szó akár akut műtétekről, vagy tervezett, elektív beavatkozásokról.

 4. Ortopédia: Az ortopédiai osztályon az ortopéd sebészek foglalkoznak a csontok, izmok, ízületek és szalagok sérüléseinek, betegségeinek kezelésével és rehabilitációjával.

 5. Gyermekosztály: Ez a részleg a gyermekek egészségügyi szükségleteinek megfelelő ellátást biztosítja. Gyermekorvosok és gyereksebészek fogadják a kis betegeket, és szakértő gondoskodást nyújtanak számukra.

Fontos tudnivalók:

 • Az intézményben lehetőség van laboratóriumi és képalkotó vizsgálatokra, valamint ultrahang- és röntgenfelvételek elkészítésére.
 • A Máltai Gondoskodás Kht. több egészségbiztosítóval is szerződésben áll, így biztosítottak a kiegészítő szolgáltatások.
 • Az intézményben elérhető továbbá fizikoterápia és rehabilitáció szolgáltatás is.
 • A kórházi személyzet képzett és tapasztalt orvosokból, ápolókból és asszisztensekből áll, akik mindent megtesznek a betegek gyógyulása érdekében.

Összességében a Máltai Gondoskodás Kht. egy megbízható és magas színvonalú egészségügyi intézmény Miskolcon. Az intézmény széles körű szolgáltatásokat nyújt a helyi lakosság számára, beleértve a sürgősségi ellátást, belgyógyászatot, sebészetet, ortopédiát és gyermekgyógyászatot. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei lehetővé teszik a betegek számára, hogy a számukra legmegfelelőbb ellátást kaphassák.