Marcali Városi Kórház-Rendelőintézet: Nyitva tartás és elérhetőség

Marcali Városi Kórház-Rendelőintézet: Az Egészségügyi Ellátás Központja

Marcali, a dél-dunántúli régióban található város büszkén rendelkezik a Marcali Városi Kórház-Rendelőintézettel, amely a lakosság egészségügyi szükségleteinek kiszolgálására szolgál. A kórház magas színvonalú orvosi ellátást nyújt a betegeknek és a helyi közösségnek, miközben folyamatosan fejleszti és bővíti szolgáltatásait.

Elérhetőségek:

 • Cím: Marcali, Városház utca 2.
 • Telefonszám: +36 85 300 400
 • Honlap: www.marcalikorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Marcali Városi Kórház-Rendelőintézet az év minden napján, 24 órás sürgősségi osztályával és orvosi ügyeletével várja a betegeket. A rendelőintézetben található kiemelt szakrendelések és osztályok más nyitvatartással működhetnek, ezért érdemes előzetesen tájékozódni az adott szakosztály vagy rendelés pontos működési idejéről.

Részlegek:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati osztály széles körű ellátást nyújt a felnőtt betegek számára, beleértve a szív- és érrendszeri, légzőszervi, gasztroenterológiai és anyagcsere-betegségek diagnosztizálását és kezelését is.
 2. Sebészet: A sebészeti osztály a különböző sebészeti eljárások, köztük az általános sebészet, érsebészet és ortopédia területén nyújt segítséget a betegeknek.
 3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati osztály női betegek számára kínál szolgáltatásokat, beleértve a szűrést, terhességkövetést és nőgyógyászati műtéteket.
 4. Szülészet: A Marcali Városi Kórház-Rendelőintézet szülészeti osztályán tapasztalt orvosok és szakdolgozók gondoskodnak a várandós nők megfelelő ellátásáról és a biztonságos szülésről.
 5. Gyermekosztály: A gyermekosztály kisgyermekek és serdülők számára nyújt orvosi ellátást, beleértve a betegségek diagnosztizálását, kezelését és gondozását.
 6. Radiológia: A radiológiai részleg magasan képzett szakemberekkel és modern diagnosztikai berendezésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pontos képalkotást és a betegségek korai felismerését.
 7. Laboratórium: A laboratóriumi részleg a szükséges laboratóriumi vizsgálatokat végzi, segítve a betegségek diagnosztizálását és kezelési tervének kidolgozását.

Fontos tudnivalók:

 • A Marcali Városi Kórház-Rendelőintézet könnyen megközelíthető a városon belül és környékén, és parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a betegek és látogatók számára.
 • Az intézetben magasan képzett orvosok, ápolók és egészségügyi szakemberek dolgoznak, akik az egészségügyi ellátás legmagasabb színvonalát nyújtják a betegek számára.
 • A kórházban a betegeknek és látogatóknak minden segítséget megadnak a tájékozódáshoz és az intézetben való eligazodáshoz.
 • Az intézet folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és az infrastruktúrát, hogy a betegek a legjobb ellátást kapják.
 • Az intézetben a betegek egészségügyi adatai és adataik védelme kiemelt fontosságú, és a betegek jogait tiszteletben tartják.

Amint látható, a Marcali Városi Kórház-Rendelőintézet egy modern intézmény, amely magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújt a lakosság számára. Az intézet különböző részlegei, nyitvatartása és elhelyezkedése lehetővé teszik a betegek számára, hogy a szükséges orvosi ellátást a lehető leghatékonyabban kapják.