Margit Kórház, Csorna: Nyitva tartás és elérhetőség

A Margit Kórház Csorna egyik meghatározó egészségügyi intézménye, amely városunk lakossága számára kiváló egészségügyi ellátást nyújt. A következőkben bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és egyéb fontos tudnivalókat, amelyek segítséget nyújtanak az intézmény felkeresése során.

Az intézmény elérhetőségei:

 • Cím: Csorna, Margit utca 1.
 • Telefon: +36 99 123 456
 • E-mail: info@margitkorhaz-csorna.hu
 • Honlap: www.margitkorhaz-csorna.hu

A kórház nyitvatartása:
A Margit Kórház Csorna egész évben nyitva tart, hogy biztosítsa a lakosság sürgős és sürgősségi ellátását. Az ambulancia és sürgősségi osztály 24 órás ügyeletet tart, így bármikor felkereshető segítséget igénylő esetben.

Részlegek és ellátások:
A kórház számos részleggel rendelkezik, amelyekben a szakemberek a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtják. Néhány kiemelt részleg:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg szakemberei széles körű egészségügyi problémák diagnosztizálását és kezelését végzik.
 2. Sebészet: A sebészeti részlegen tapasztalt sebészek veszik kezelésbe a betegeket, legyen szó sürgős vagy tervezett beavatkozásról.
 3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen a gyermekorvosok gondoskodnak a legkisebb betegek egészségéről és gyógyulásáról.
 4. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részlegen a szülészeti és nőgyógyászati problémákkal foglalkozó orvosok állnak rendelkezésre.
 5. Radiológia: A radiológiai részleg képalkotó vizsgálatokat végez, például röntgenfelvételeket és ultrahang vizsgálatokat.

Fontos tudnivalók:

 • Az intézmény parkolási lehetőséggel rendelkezik a látogatók részére.
 • A kórház területén kávézó és étterem is található, ahol friss és egészséges ételekkel lehet megerősíteni magunkat.
 • Az intézményben kórházi ágyak is rendelkezésre állnak a hosszabb kezelésekre szoruló betegek számára.

Az intézmény munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betegek a lehető legjobb ellátást kapják. A Margit Kórház Csorna kiemelkedő egészségügyi intézmény Csorna városában, amelyre a lakosság büszke lehet.

Fontos: A fent említett információk tájékoztató jellegűek, ezért mindig ajánlott a kórház hivatalos honlapján vagy az elérhetőségein való megerősítés.