Margit Kórház, Pásztó: Nyitva tartás és elérhetőség

Margit Kórház, Pásztó: A helyi egészségügyi intézmény

Pásztó városában, Magyarországon található a Margit Kórház, amely a helyi lakosság számára fontos egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. Ez a cikk bemutatja a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és más fontos tudnivalókat, amelyek segíthetnek az érdeklődőknek.

Elérhetőség:
A Margit Kórház címe: 3060 Pásztó, Széchenyi út 15. A kórház könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is. A helyszínre történő pontos eljutás érdekében érdemes térképet vagy navigációs eszközt használni.

Nyitvatartás:
A Margit Kórházban végzett sürgősségi és egynapos beavatkozásokat a nap 24 órájában fogadják. Az ambuláns ellátásra szolgáló rendelők és szakrendelések az alábbi időpontokban tartanak nyitva:

  • Hétfőtől csütörtökig: 7:30 – 18:00
  • Pénteken: 7:30 – 16:00

Részlegek és szolgáltatások:
A Margit Kórház különböző részlegeket és szolgáltatásokat kínál az egészségügyi problémák kezelésére. Néhány fontos részleg és szolgáltatás a következők:

  1. Sürgősségi osztály: A kórházban működő sürgősségi osztály azonnali segítséget nyújt az akut egészségügyi problémákkal küzdő betegeknek. Itt magasan képzett orvosok és ápolók dolgoznak, akik gyorsan és hatékonyan kezelik a betegeket.

  2. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg a belső szervek betegségeinek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik. Ez a részleg a kardiológiai, gasztroenterológiai, nefrológiai és egyéb belgyógyászati problémákra specializálódott.

  3. Sebészet: A sebészeti részleg a műtéti beavatkozásokat végzi, beleértve a sürgős és tervezett beavatkozásokat is. Ide tartozik a traumatológia, az ortopédia, az érsebészet és a hasi sebészet is.

  4. Radiológia: A Margit Kórház rendelkezik radiológiai részleggel, ahol a képalkotó diagnosztikai eljárások, például a röntgen, az ultrahang és a CT-vizsgálatok elvégezhetők. Ezek a vizsgálatok segítik az orvosokat a pontos diagnózis felállításában és a megfelelő kezelés kiválasztásában.

Fontos tudnivalók:

  • A betegek előzetes időpontfoglalás nélkül is felkereshetik a sürgősségi osztályt, ha sürgős egészségügyi problémával szembesülnek.
  • Az ellátás díjaival kapcsolatos információkért érdemes felvenni a kórházzal a kapcsolatot, mivel ezek változóak lehetnek.
  • A kórházban működik egy gyógyszertár, ahol a betegek ki tudják választani a szükséges gyógyszereket és egyéb egészségügyi termékeket.

A Margit Kórház Pásztó városában megbízható egészségügyi ellátást nyújt a helyi lakosság számára. A kórházban dolgozó szakemberek és a modern felszerelések lehetővé teszik a hatékony diagnózist és kezelést. Az itt felsorolt információk segítenek abban, hogy az érdeklődők ismerjék a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és más releváns tudnivalókat.