Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet, Eger – Szolgáltatásaink és elérhetőség

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (röviden MOKK), Magyarország egyik meghatározó egészségügyi intézménye, mely Eger városában található. Az intézmény elérhetőségei könnyen megtalálhatók, így bárki könnyedén felveheti a kapcsolatot velük.

Az intézmény pontos címe: 3300 Eger, Markhot Ferenc utca 3. Telefonos elérhetőségei pedig: +36 36 410-000, +36 36 310-000. Az intézmény honlapja is rendelkezésre áll, melyen további információkat találhatunk a kórházról: www.mokk.hu.

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet több szakterületen nyújt kiváló egészségügyi szolgáltatásokat. Az intézmény nyitvatartása a hét minden napján, 0-24 óráig tart. Ez azt jelenti, hogy bármikor felkereshető és sürgős esetekben mindig rendelkezésre állnak a szükséges orvosok és szakemberek.

Az intézményben számos részleg található, amelyek különböző területeken nyújtanak segítséget a betegeknek. Ezek közé tartoznak például a sebészeti osztályok, a belgyógyászati osztályok, a kardiológiai osztály, a nőgyógyászati osztály, az ortopédiai osztály, a neurológiai osztály, valamint a gyermekgyógyászati osztályok is. Emellett az intézmény rendelkezik számos diagnosztikai és terápiás központtal is, ahol speciális vizsgálatokat és kezeléseket végeznek.

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet kiemelkedő színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. Rendelőintézetükben a betegek igényeinek megfelelően történik az ellátás, melyet tapasztalt és elkötelezett orvosok és egészségügyi szakemberek biztosítanak. Az intézményben modern diagnosztikai és kezelési eszközök állnak rendelkezésre, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el a kezelések során.

Fontos tudni, hogy a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetben a betegeknek előzetes bejelentkezés szükséges, kivéve az esetleges sürgősségi helyzeteket. A bejelentkezést telefonon vagy személyesen lehet elvégezni a rendelőintézetben.

Összességében a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet egy megbízható és korszerű egészségügyi intézmény, amely kiváló szolgáltatásokat nyújt a betegek számára. Az intézmény elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és a szolgáltatások széles választéka mind azt mutatja, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a betegek minőségi ellátására és a modernebb egészségügyi eljárások alkalmazására.