Markusovszky Egyetemi Oktatókórház nyitva tartás és elérhetőség, Szombathely

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Szombathelyen található, és az egyik legnagyobb és legjelentősebb egészségügyi intézmény a Nyugat-dunántúli régióban. A kórház kiváló szakembereket foglalkoztat, és modern infrastruktúrával rendelkezik, hogy a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást biztosítsa a betegeknek.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Szombathely, Markusovszky u. 5-7.
Telefonszám: +36 94 505 100
E-mail: info@markusovszky.hu
Honlap: www.markusovszky.hu

A kórházban a következő részlegek működnek:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részlegen szakorvosok foglalkoznak a belső szervek betegségeivel, diagnosztizálással és kezeléssel. Ide tartozik például a kardiológia, endokrinológia, gasztroenterológia és nephrológia.

  2. Sebészet: A sebészeti részlegen a szakemberek különböző sebészeti beavatkozásokat végeznek, például trauma esetén, vagy daganatok eltávolítására.

  3. Nőgyógyászat és szülészet: Itt fogadják a női betegeket, és ellátják a terhességgel és szüléssel kapcsolatos kérdéseiket. A részlegen szakemberek végzik a rutinszűréseket, valamint végeznek szülészeti beavatkozásokat.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen szakemberek foglalkoznak a gyermekek egészségi állapotával. A kórházban lehetőség van a gyermekorvoshoz fordulni általános vizsgálatokra, oltásokra és kezelésekre.

  5. Neurológia: A neurológiai részlegen szakemberek foglalkoznak az idegrendszerrel kapcsolatos betegségekkel és problémákkal. Ide tartozik például az agyvérzés, migrén és sclerosis multiplex kezelése.

A kórház nyitvatartása rugalmas, és a sürgősségi ellátás éjjel-nappal elérhető. Az általános vizsgálatokra és szakorvosi konzultációkra előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Az időpontegyeztetéshez a fent említett telefonszámot lehet használni.

Figyelemre méltó, hogy a kórház nagy hangsúlyt fektet az oktatásra és kutatásra is. Az egyetemi oktatókórház részeként olyan szakorvosi képzési lehetőségeket kínál, amelyek gyakorlati tapasztalatot és elméleti tudást biztosítanak a jövő egészségügyi szakembereinek.

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház minden olyan fontos információt nyújt, amelyekre egy betegnek szüksége lehet. A modern infrastruktúrája és magasan képzett szakemberei révén kiemelkedő egészségügyi szolgáltatást nyújt a régióban.