Mátrai Gyógyintézet nyitva tartás és elérhetőség

A Mátrai Gyógyintézet a Mátraháza településén található Magyarországon. Az intézmény híres a magas színvonalú gyógykezeléseiről és rehabilitációs programjairól, melyeket különböző egészségügyi problémákkal küzdő betegek számára kínál.

A kórház elérhetőségei:
Cím: Mátraháza, 3234 Mátraháza, Kossuth Lajos út 5.
Telefon: +36 37 388 100
E-mail: info@matraigyogyintezet.hu

A Mátrai Gyógyintézetben számos különböző részleg található, amelyek széleskörű szakmai ellátást nyújtanak a páciensek számára. Az alábbiakban felsorolunk néhányat ezek közül:

  1. Belgyógyászat: Ez a részleg foglalkozik az általános belgyógyászattal, diagnosztikával és konzervatív kezelésekkel, mint például a gyógyszeres terápia.

  2. Kardiológia: A kardiológiai részleg specializálódott a szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére és diagnosztizálására. Itt rendelkezésre állnak a legmodernebb diagnosztikai eszközök és a legújabb kezelési módszerek.

  3. Ortopédia: Az ortopédiai részleg az ízületek és a csontok betegségeivel foglalkozik. Képesek kezelni a sérüléseket, ízületi problémákat és a gerincbetegségeket.

  4. Fizioterápia: A fizioterápia részleg a kórházban rehabilitációs programokat és mozgásterápiát nyújt a betegeknek. Képzett terapeuták segítenek a pácienseknek visszanyerni a mozgásképességüket és javítani az életminőségüket.

  5. Pszichológia: A pszichológiai részleg az érzelmi és mentális problémákkal küzdő betegek számára nyújt támogatást és kezelést. Itt képzett pszichológusok segítenek a páciensteknek megbirkózni a stresszel, kezelni a depressziót vagy az egyéb mentális problémákat.

A Mátrai Gyógyintézet nyitvatartása rugalmas, és a betegek különböző időpontokban látogathatják az intézményt. A részletes nyitvatartási időt a kórház weboldalán vagy a fent említett elérhetőségeken lehet megtekinteni vagy érdeklődni.

Fontos megemlíteni, hogy a Mátrai Gyógyintézet előzetes bejelentkezés alapján fogadja a betegeket. A bejelentkezéshez forduljon az intézmény elérhetőségein található információkhoz.

A Mátrai Gyógyintézet a magas színvonalú szakmai ellátása, modern diagnosztikai eszközei és széleskörű rehabilitációs programjai miatt egy népszerű gyógyintézet Magyarországon. A betegek kényelmét és gyógyulását minden szinten előtérbe helyezik, és biztosítják a legjobb ellátást a gyógyulás érdekében.