MÁV Kórház és Rendelőintézet, Szolnok – Nyitva tartás és elérhetőség

A MÁV Kórház és Rendelőintézet Szolnok egy fontos egészségügyi intézmény Magyarországon. A kórház nagy hírnévnek örvend, és széles körű szolgáltatásokat nyújt a betegek számára. Az alábbiakban egy átfogó cikk található a kórház elérhetőségeiről, nyitvatartásáról, részlegeiről és egyéb fontos tudnivalókról.

Elérhetőség:
A MÁV Kórház és Rendelőintézet Szolnok a város központjában található, könnyen elérhető helyen. A címük: 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 6. Az intézmény könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is.

Nyitvatartás:
A kórház általános nyitvatartása hétköznapokon 8:00 és 18:00 óra között van. Azonban a sürgősségi osztályuk éjjel-nappal, az év minden napján fogadja a betegeket. A pontos időpontokról és az esetleges módosításokról érdemes tájékozódni a kórház hivatalos honlapján vagy telefonon.

Részlegek:
A MÁV Kórház és Rendelőintézet számos részleggel rendelkezik, hogy kielégítse a különböző betegségek és egészségügyi problémák kezelésének igényeit. Néhány fontos részlegük közé tartozik:

  1. Belgyógyászat: Ez a részleg a belső szervek betegségeivel foglalkozik, beleértve a szív- és érrendszeri problémákat, az emésztőrendszeri rendellenességeket és a légzőszervi betegségeket.

  2. Sebészeti osztály: Itt végeznek műtéteket, beleértve az ortopédiai, általános és traumatológiai beavatkozásokat. Ezenkívül a sebészet részlege ellátja a sebesülteket és baleseti sérüléseket.

  3. Sürgősségi osztály: Ez a részleg folyamatosan üzemel, és sürgős esetekben nyújt orvosi ellátást, beleértve a sérüléseket, égési sérüléseket, szívproblémákat és egyéb sürgős állapotokat.

  4. Gyermekosztály: A kórháznak külön gyermekosztálya van, ahol a fiatalabb betegeket gyógyítják és kezelik. Gyermekgyógyászati és pediátriai szakemberek állnak rendelkezésre.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházi ellátás igénylése előtt mindig érdemes előzetesen bejelentkezni vagy konzultálni egy orvossal.
  • A kórházban magasan képzett orvosok és szakemberek dolgoznak, akik gondoskodnak a betegek megfelelő ellátásáról.
  • Az intézményben korszerű orvosi berendezések és felszerelések állnak rendelkezésre a pontos diagnózis felállításához és hatékony kezeléshez.
  • A MÁV Kórház és Rendelőintézet a betegek és a látogatók kényelmét szolgáló kényelmi helyiségekkel, kávézóval és parkolási lehetőségekkel is rendelkezik.

Összességében a MÁV Kórház és Rendelőintézet Szolnok egy elismert egészségügyi intézmény, amely széles körű szolgáltatásokat nyújt a betegeknek. A kórház fontos szerepet játszik a régióban, és a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást biztosítja.