MÁV kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A MÁV kórház: Az egészségügyi ellátás színvonalát a vasúti dolgozók számára

Budapesten található a MÁV kórház, amely az ország egyik legfontosabb egészségügyi intézménye a vasúti dolgozóknak. A kórház kiváló minőségű szolgáltatásokkal rendelkezik, és számos részlegével kínál széleskörű egészségügyi ellátást.

Az intézmény elérhetősége:

Cím: Budapest, Rákospatak utca 1-3.
Telefonszám: +36 1 555 5555
E-mail: info@mavkorhaz.hu
Hivatalos weboldal: www.mavkorhaz.hu

A kórház nyitvatartása rugalmas, hogy a vasúti dolgozók számára kényelmes legyen. Az ambulancia és a sürgősségi osztály éjjel-nappal nyitva áll, hogy azonnali orvosi segítséget nyújtsanak balesetek vagy súlyos egészségügyi problémák esetén. Az összes többi részleg munkaidőben tart nyitva, amely általában reggel 8-tól délután 4-ig tart.

A MÁV kórház számos részlege szolgálja a betegeket, ügyelve arra, hogy minden egészségügyi szükségletet kielégítsenek. Ezek közé tartozik a belgyógyászat, a sebészet, az ortopédia, a nőgyógyászat, a szülészet, a gyermekgyógyászat, az onkológia és a pszichiátria. Minden részlegen nagy tapasztalattal rendelkező orvosok és szakemberek dolgoznak, akik első osztályú ellátást biztosítanak a betegek számára.

A kórházban többek között modern diagnosztikai laboratóriumok, műtők és intenzív terápiás osztályok is találhatók. Ezek a felszerelések lehetővé teszik a pontosabb diagnózisokat és hatékonyabb kezeléseket. Emellett a kórházban rehabilitációs központ is működik, ahol a betegek szakértői segítséget kapnak a gyógyulás és az egészségük helyreállítása érdekében.

A MÁV kórház fontos szerepet játszik a vasúti dolgozók egészsége és biztonsága tekintetében. Az intézményben dolgozó szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betegek a lehető legjobb ellátást kapják, és gyorsan visszatérhessenek a munkába.