Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet, Szolnok – Nyitva tartás és elérhetőség

A Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egy jelentős egészségügyi intézmény Szolnokon és környékén. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és más érdekes információkat, amelyek hasznosak lehetnek az intézmény iránt érdeklődők számára.

A kórház elérhetőségei:

Cím: 5004 Szolnok, Tószegi út 35.
Telefon: +36 56 503 000
Honlap: www.mhetenyikorhaz.hu

A kórház könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról, és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. Parkolási lehetőség is rendelkezésre áll a kórház területén.

A kórház nyitvatartása:

Az intézmény egész évben nyitva tart, 24 órás sürgősségi osztállyal. A sürgősségi osztályon keresztül bármikor elérhető az orvosi segítség.

Részlegek:

A Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet számos részleggel rendelkezik, amelyek a különböző betegségek és egészségügyi problémák kezelésére szakosodtak. Az alábbiakban felsoroljuk néhány kiemelt részlegüket:

  1. Belgyógyászat: Az intézményben belgyógyászati osztály is működik, ahol szakorvosok és szakápolók gondoskodnak a betegek diagnosztizálásáról és kezeléséről. A belgyógyászati osztályon ellátják az általános belgyógyászati betegeket, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel küzdőket.

  2. Sebészet: A sebészet a kórház egyik legfontosabb részlege. Itt végzik a különböző sebészeti beavatkozásokat, mint például az epehólyag- és vakbélműtétek, valamint a baleseti sérülések kezelését.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: A kórház területén található a szülészet-nőgyógyászati osztály is, ahol a várandós anyák gondozása és ellátása történik. Itt lehetőség van természetes vagy művi szülésre egyaránt.

  4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati osztály a gyermekek egészségére specializálódott. Itt fogadják és kezelik a csecsemőktől a tinédzserekig minden korosztályt.

  5. Onkológia: Az onkológiai részleg a daganatos megbetegedések diagnosztizálására és kezelésére szakosodott. Itt dolgoznak az onkológiai szakemberek és orvosok, akik a legmodernebb kezelési módszereket alkalmazzák a betegek gyógyítására.

Fontos tudnivalók:

A Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet rendelkezik modern diagnosztikai és műszaki eszközökkel, hogy a legjobb ellátást biztosítsa a pácienseknek. Az intézményben elérhetők laboratóriumi vizsgálatok, röntgen, ultrahang, CT és MRI vizsgálatok is.

A kórházban tapasztalt orvosok, ápolók és szakdolgozók állnak a betegek rendelkezésére, akik mindent megtesznek azért, hogy a legjobb kezelést és gondoskodást nyújtsák.

A Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egy olyan intézmény, amely minden évben több ezer embert lát el, és fontos szerepet játszik a régió egészségügyi ellátásában. A kórházban magas színvonalú ellátást és barátságos környezetet biztosítanak minden beteg számára.