Merényi Gusztáv Kórház telephely nyitva tartás és elérhetőség

A Merényi Gusztáv Kórház egy jól ismert egészségügyi intézmény Budapesten. Az intézmény jelenleg Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet – Merényi Gusztáv Kórház Telephely néven működik, és számos fontos szolgáltatást nyújt a betegek számára.

Az intézmény elérhetőségei:

Cím: 1097 Budapest, Maglódi út 89-91.
Telefonszám: +36 1 455 7200
Honlap: www.delpestikorhaz.hu

A Merényi Gusztáv Kórház nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Hétfő: 08:00 – 16:00
Kedd: 08:00 – 16:00
Szerda: 08:00 – 16:00
Csütörtök: 08:00 – 16:00
Péntek: 08:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Az intézmény számos részleggel rendelkezik, amelyek a következők:

  1. Belgyógyászati és hematológiai részleg: Ez a részleg a belgyógyászat és hematológia területén nyújt szolgáltatásokat, ideértve a diagnózist, kezeléseket és a betegek gondozását.

  2. Infektológiai részleg: Az infektológiai részleg az infekciók diagnózisával és kezelésével foglalkozik, beleértve a fertőző betegségek, például a tuberkulózis, HIV/AIDS, hepatitis stb. kezelését.

  3. Laboratóriumi részleg: A kórház laboratóriumi részlege számos fontos vizsgálatot végez, beleértve a vérképet, vércsoport meghatározást, vírus- és baktériumvizsgálatokat stb.

  4. Sebészeti részleg: A sebészeti részlegben sebészeti beavatkozásokat végeznek, például műtéteket, sebfertőtlenítést és sebkezelést.

  5. Diagnosztikai részleg: A diagnosztikai részlegben számos képalkotó vizsgálatot végeznek, mint például ultrahang, röntgen, CT-vizsgálat stb.

  6. Rehabilitáció és gyógytorna részleg: Ez a részleg a betegek rehabilitációját és gyógytornáját végzi, segítve a felépülést és a fizikai állapot javulását.

Ezenkívül a Merényi Gusztáv Kórházban számos egyéb szolgáltatás és osztály is megtalálható, mint például a szülészeti és nőgyógyászati részleg, a gyermekgyógyászati részleg stb.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézmény a betegek részére sürgősségi ellátást is biztosít.
  • Az előjegyzés/rendelési időpontokat érdemes előre egyeztetni telefonon vagy online.
  • Az intézményben elérhető a TAJ kártyás ellátás.
  • A kórházhoz könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, több busz- és villamosvonal megállója a közelben található.

A Merényi Gusztáv Kórház széles körű egészségügyi ellátást és magasan képzett szakembereket biztosít a betegek számára. Kiemelkedő minőségű szolgáltatásaival és a legmodernebb felszerelésekkel az intézmény az ország egyik legelismertebb kórháza.