Mezőcsáti Kistérségi Egészségfejlesztő Központ – Nyitva tartás és elérhetőség

Mezőcsáti Kistérségi Egészségfejlesztő Központ, Mezőcsát: Elérhetőség, nyitvatartás, részlegek és fontos információk

Mezőcsáti Kistérségi Egészségfejlesztő Központ a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található egyik fontos egészségügyi intézmény. A kórház a helyi közösség egészségügyi igényeinek kielégítését és az egészségfejlesztés iránti elkötelezettséget tűzte ki célul. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és egyéb fontos tudnivalókat ehhez az intézményhez.

Elérhetőség:

 • Cím: Mezőcsát, Kossuth Lajos utca 10.
 • Telefonszám: +36 47 384 100
 • E-mail: info@mezo-csatkorhaz.hu
 • Honlap: www.mezo-csatkorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Mezőcsáti Kistérségi Egészségfejlesztő Központ 24/7 nyitva tartással működik, azaz egész nap, minden nap elérhető az ellátást igénylők számára. Az éjjel-nappal nyitva tartó sürgősségi osztályra minden sürgős ellátást igénylő beteg érkezhet.

Részlegek:

 1. Sürgősségi osztály: A kórházban található sürgősségi osztály azonnali orvosi ellátást nyújt a súlyos betegségek vagy sérülések esetén. Az osztály felszereltsége és szakértelme lehetővé teszi az akut állapotokhoz szükséges gyors és hatékony beavatkozások elvégzését.
 2. Belgyógyászati részleg: A belgyógyászati részlegen szakértő orvosok kezelik a különböző belső szervi betegségeket, például a szív- és érrendszeri problémákat, légzőszervi megbetegedéseket, emésztőrendszeri problémákat stb.
 3. Sebészeti részleg: A sebészeti részlegen végzik a kisebb és nagyobb műtéteket, amelyek a balesetek vagy az alapvető műtéti beavatkozások során szükségesek lehetnek.
 4. Szülészeti és nőgyógyászati részleg: Az anyaság előkészítését, a terhesség alatti ellátást és a szülést érintő szolgáltatásokat nyújtó részleg. A nőgyógyászati részlegen pedig a női egészséggel kapcsolatos problémák diagnosztizálását és kezelését végzik.
 5. Gyermekosztály: A gyermekosztály gondoskodik a gyermekek egészségügyi ellátásáról. A kórházban képzett gyermekorvosok és nővérek foglalkoznak a gyermekbetegségek diagnosztizálásával és kezelésével.
 6. Röntgen és laboratórium: A kórházban rendelkezésre áll a modern röntgendiagnosztikai és laboratóriumi felszerelés, amelyek segítségével gyorsan és pontosan lehet diagnosztizálni a betegségeket.

Fontos információk:

 • Az egészségközpontban rendelkezésre állnak az alapvető egészségügyi szolgáltatások, mint például a laboratóriumi vizsgálatok, röntgendiagnosztika, gyógyszerfelírás, stb.
 • Az intézmény orvosaival és szakembereivel történő konzultáció és időpontfoglalás érdekében érdemes előzetesen telefonon vagy e-mailben felvenni a kapcsolatot.
 • Az egészségközpontban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll, de érdemes a pontos információkért érdeklődni a sürgősségi osztályon vagy az adminisztrációban.

A Mezőcsáti Kistérségi Egészségfejlesztő Központ egy olyan fontos egészségügyi intézmény, amely széles körű ellátást biztosít a helyi közösség számára. Az elérhetőségek, nyitvatartás, részlegek és egyéb tudnivalók alapján könnyedén lehetőséget nyújt információk és ellátás megszerzésére azoknak, akik Mezőcsát és környéke lakosai.