Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet: Nyitva tartás és elérhetőség

A Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet az Alföld szívében található, Mezőtúr városában. A településen és környékén élők számára ez a kórház jelentős betegellátási központ, mely számos szakmai területen nyújt magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat.

A kórház elérhetőségei:

 • Cím: 5400 Mezőtúr, Kórház utca 1.
 • Telefon: +36 56 100 100
 • Honlap: www.mezoturikorhaz.hu

A Mezőtúri Kórház a betegek kényelme és gyors ellátása érdekében minden hétköznap 8:00 és 16:00 között tart nyitva. Sürgősségi esetekben és éjjel-nappal rendelkezésre áll az ügyeleti szolgálat.

A kórházban számos szakmai részleg működik, amelyek megfelelnek a legmagasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatások elvárásainak. Ezek a részlegek:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg a belső szervek betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Itt találhatók az internista szakorvosok, akik szakértelmükkel segítenek az egészségügyi problémák kezelésében.

 2. Sebészet: A sebészeti osztály az operatív beavatkozásokra specializálódott, legyenek azok sürgős vagy elektív jellegűek. Tapasztalt sebészek végzik a különféle műtéteket, és gondoskodnak a páciensek biztonságáról és gyógyulásáról.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati és szülészeti részleg az anyaegészség és a női reproduktív rendszer problémáival foglalkozik. Itt szakképzett orvosok és szülésznők nyújtanak szakszerű ellátást a terhesség, a szülés és a nőgyógyászati betegségek témakörében.

 4. Gyermekosztály: A kórházban található gyermekosztály gondoskodik a gyermekek egészségéről és betegségeinek gyógyításáról. A gyermekorvosok és a gyermekápolók nagy odafigyeléssel és törődéssel végzik munkájukat a kis betegekért.

 5. Pszichiátria és pszichológia: A pszichiátriai és pszichológiai szakemberek a mentális betegségek és az érzelmi problémák diagnosztizálásával és kezelésével foglalkoznak. A kórházban lehetőség van pszichoterápiás kezelésekre és konzultációkra is.

Ezen kívül a kórházban találhatóak még egyéb, kevésbé szakosodott részlegek is, mint például az ortopédia, a háziorvosi rendelő vagy a radiológiai részleg.

Fontos tudnivalók a Mezőtúri Kórházról:

 • A kórházban a betegek számára ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.
 • Az intézmény a legmodernebb orvostechnikával és berendezésekkel felszerelt, hogy a páciensek a legkorszerűbb ellátásban részesüljenek.
 • A kórházban dolgozó orvosok és ápolók magas szakmai színvonalon, empatikusan és nagy odafigyeléssel végzik munkájukat.
 • A Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet elkötelezett az egészségmegőrzés és a betegek prevenciós ellátása iránt, ezért rendszeresen szerveznek egészségügyi szűrővizsgálatokat és felvilágosító programokat a lakosság számára.

Az intézmény célja a betegek gyógyulásának elősegítése és a lakosság egészségének megőrzése. A Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet a bizalom és a szaktudás szimbólumává vált a térségben, és elkötelezett az egészségügyi ellátás iránti kiválóság mellett.