MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet Nyitva tartás és Elérhetőség

Cikkünkben bemutatjuk a MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetet, mely Kecskeméten található. Az intézet különleges feladata, hogy gondoskodjon a Magyar Honvédség és a rendvédelmi szervek személyzetének egészségügyi ellátásáról, valamint repülési és alkalmassági vizsgálatokat végezzen.

Az intézet elérhetőségei:

 • Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
 • Telefonszám: +36 76 501 401
 • E-mail: info@repuloorvos.hu

Az intézet nyitvatartása:
Az intézet hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között fogadja a betegeket. Sürgős esetekben, illetve előre egyeztetett időpontokban azonban a nyitvatartási időn kívül is elérhetőek.

Az intézet részlegei:

 1. Repülőorvosi osztály:
  Ez az osztály felelős a repülőszemélyzet orvosi vizsgálatáért és az ehhez kapcsolódó egészségügyi szolgáltatásokért. Szakképzett orvosok biztosítják a kifogástalan egészségi állapotú pilóták és légiutas-kísérők alkalmasságának felmérését.

 2. Alkalmasságvizsgáló osztály:
  Az alkalmasságvizsgáló osztály a rendvédelmi szervek alkalmassági vizsgálataival foglalkozik. Itt végzik az orvosi vizsgálatokat, melyek során felmérik a személyzet egészségi állapotát, illetve meghatározzák, hogy alkalmasak-e a szolgálati feladatok ellátására.

 3. Gyógyító osztály:
  A gyógyító osztály az intézetben történő gyógykezeléseket végzi. Itt találhatóak a kezelőszobák, laboratóriumok, röntgen- és ultrahangos diagnosztikai eszközök. A betegek számára különböző terápiás lehetőségeket kínálnak, beleértve a gyógyszeres kezeléseket, sebészeti beavatkozásokat és rehabilitációs programokat is.

Az intézet fontos tudnivalói:

 • A betegek a kórház területén ingyenes parkolási lehetőséget találnak.
 • Az intézetben bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni.
 • Sürgős esetekben a betegek az ügyeleti telefonszámon tudnak érdeklődni a pontos elérhetőségekről és nyitvatartási időkről.

Az MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet Kecskeméten található, és kiemelt szerepet játszik a Magyar Honvédség és a rendvédelmi szervek alkalmazottainak egészségügyi ellátásában. Az intézet számos fontos részleggel rendelkezik, amelyek biztosítják a repülőszemélyzet és az alkalmassági vizsgálatokkal kapcsolatos orvosi szolgáltatásokat. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek biztonságban és gondoskodásban részesüljenek az intézetben.