Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktatókórház nyitva tartás és elérhetőség

Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktatókórház: Az Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktatókórház a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Miskolcon található, és az egyik legnagyobb és legjelentősebb egészségügyi intézmény a régióban. Az intézmény a Semmelweis Egyetemhez tartozik, és számos részleg és szakma működik itt.

Elérhetőségek:

 • Cím: 3529 Miskolc, Szentpéteri kapu 72.
 • Telefonszám: +36 46 555 000
 • Honlap: www.miskolcantikorhaz.hu

Nyitvatartás: Az Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktatókórház egész évben nyitva áll a páciensek számára. Az ambuláns rendelések általában hétfőtől péntekig működnek, általában reggel 8-tól délután 4-ig. Sürgősségi esetekben azonban a sürgősségi osztály éjjel-nappal nyitva tart.

Részlegek és szakmák: Az intézményben számos részleg és szakma működik, amelyek közül néhány a következő:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászat részlegén számos szakterületet fednek le, mint például a kardiológia, gasztroenterológia, endokrinológia, nephrológia stb.

 2. Sebészet: A sebészet részlege a kórházban különféle műtéti beavatkozásokat végez, beleértve a sürgősségi vagy tervezett műtéteket is.

 3. Nőgyógyászat és szülészet: A nőgyógyászati ​​és szülészeti részleg az anyák és a csecsemők ellátására szakosodott, és széles körű szolgáltatásokat nyújt.

 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati ​​részleg gyermekek orvosi ellátását és kezelését végzi, beleértve a szűréseket, oltásokat, sürgősségi ellátást és gyermeksebészetet is.

 5. Radiológia: A radiológia részlege diagnosztikai vizsgálatokat végez, mint például röntgenfelvételek, ultrahangvizsgálatok és CT-vizsgálatok.

Fontos tudnivalók:

 • Az intézményben iskolai orvosi gyakorlatok és továbbképzések is zajlanak, így a hallgatók és orvosok is alkalmat kapnak a gyakorlati tapasztalatok szerzésére.
 • A kórházban rendelkezésre állak rehabilitációs és terápiás szolgáltatások is, amelyek segítenek az egészségügyi problémákkal küzdő betegek gyógyulásában és helyreállításában.
 • Az intézmény az egészségbiztosítással rendelkezőknek ingyenes ellátást nyújt, azonban előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatásokért külön fizetni kell.

Az Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktatókórház Miskolcon széles körű egészségügyi ellátást nyújt a régió lakossága számára. A részleges és a szakmák sokszínűsége mellett a kórházban magasan képzett szakemberek dolgoznak, akik minden lehetőséget megtesznek a páciensek gondoskodására és gyógyulására.