Mohácsi Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Mohácsi Kórházban fontos szerepet játszik a régió egészségügyi ellátása. A kórház minden évben számos beteg számára nyújt segítséget és gondoskodást. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és más fontos tudnivalókat, amelyek segíthetnek az érdeklődőknek.

Elérhetőség:
A kórház címe: 7700 Mohács, Szabadság utca 1.
Telefonszám: +36 69 501 100
Honlap: www.mohacskorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Mohácsi Kórház sürgősségi osztálya éjjel-nappal nyitva áll, így 24 órás sürgősségi ellátást biztosít az életmentő beavatkozásokhoz. A többi részleg nyitvatartását érdemes telefonon vagy a weboldalon megnézni, mivel az eltérhet a sürgősségi osztályétól.

Részlegek:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászat azoknak a betegeknek szentelt részleg, akik általános orvosi ellátást igényelnek. Itt kezelik azokat az eseteket, amelyek nem igényelnek speciális szakértelemmel rendelkező orvosokat.

  2. Sebészet: A sebészeti osztályon műtéteket végeznek, legyen az akut vagy tervezett beavatkozás. A sebészeti részleg kiváló orvosokkal és műszerekkel rendelkezik a betegek gyors és hatékony ellátásához.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: A kórházban található nőgyógyászati osztályon kiváló szakemberek várják a várandós nőket és a nőgyógyászati problémákkal küzdőket. Itt végezhetők szülések, diagnosztikai vizsgálatok és ambuláns ellátások is.

  4. Gyermekosztály: A gyermekosztályon a fiatalabb betegeket kezelik. Az itt dolgozó szakemberek különböző gyermekkori betegségek diagnosztizálására és kezelésére szakosodtak. A gyermekosztály különleges figyelmet fordít a gyermekek kényelmére és a családok támogatására.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban szakképzett orvosok és ápolók dolgoznak, akik a legmodernebb gyógyászati technikákkal és eszközökkel rendelkeznek a betegekkel való hatékony foglalkozáshoz.
  • A kórházban rendelkezésre állnak modern diagnosztikai eszközök, mint például röntgen, ultrahang és CT gépek, amelyek segítségével gyorsan és pontosan lehet azonosítani a betegségeket.
  • Az épület akadálymentesített, hogy megkönnyítse a mozgássérült betegek és látogatók számára az elérhetőséget.
  • A kórházban kényelmes váróterek és szülőszobák állnak a betegek és a hozzátartozók rendelkezésére.
  • A kórházban lehetőség van mind ambuláns, mind pedig kórházi ellátásra, attól függően, hogy a betegség súlyossága és az orvosok javaslata szerint.

A Mohácsi Kórház fontos szerepet játszik a régió egészségügyi ellátásában. A fent említett elérhetőségek és információk segítenek az érdeklődőknek, hogy időben kapcsolatba lépjenek a kórházzal és megfelelő ellátást kapjanak.