Mozgásszervi Rehabilitációs Központ, Mezőkövesd – Nyitva tartás és elérhetőség

Mozgásszervi Rehabilitációs Központ, Mezőkövesd: Az Egészségmegőrzés Központja

A Mozgásszervi Rehabilitációs Központ Mezőkövesden található, és a terület egyik vezető egészségügyi intézménye. A kórház számos szakterületen nyújt rehabilitációs szolgáltatásokat, és kiváló minőségű ellátást biztosít a mozgásszervi problémákkal küzdő betegek számára.

Elérhetőségek:
Cím: Mezőkövesd, Kossuth utca 10.
Telefonszám: +36 123 456 789
Email: info@mozgasszervirehabilitacio.hu
Honlap: www.mozgasszervirehabilitacio.hu

Nyitvatartás:
A Mozgásszervi Rehabilitációs Központ hétfőtől péntekig 8:00 – 18:00 óráig tart nyitva. A szakrendelések időpontjai változóak lehetnek, ezért érdemes előzetesen időpontot egyeztetni a megadott elérhetőségeken.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Fizikoterápia és rehabilitáció: A kórházban a legmodernebb technológiák mellett magasan képzett szakemberek végzik a fizikoterápiát és rehabilitációt. A terápiás lehetőségek közé tartozik a gyógytorna, masszázs, hidroterápia és elektroterápia.

  2. Ortopédia: Az ortopédiai részleg széleskörű ellátást biztosít a mozgásszervi problémákkal küzdő betegek számára. Az itt dolgozó szakemberek szakértelmükkel és tapasztalatukkal állnak rendelkezésre a diagnózis felállításában és a megfelelő kezelések kiválasztásában.

  3. Reumatológia: A reumatológiai részleg szakorvosai reumatikus betegségek diagnosztizálásában és kezelésében jártasak. Az itt elérhető terápiák közé tartozik az ultrahangos kezelés, gyógyszeres kezelés és speciális injekciók, amelyek segíthetnek a fájdalom enyhítésében és a gyulladás csökkentésében.

  4. Mozgásszervi sebészet: A kórházban kiváló sebészek végzik a mozgásszervi beavatkozásokat. Legyen szó csípő- vagy térdszervi protézis beültetéséről, vagy gerincműtétről, a szakemberek a legmagasabb szintű ellátást biztosítják.

Fontos tudnivalók:

  • A Mozgásszervi Rehabilitációs Központban a betegek részére ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.
  • Az intézményben az ellátás Magyar Nemzeti Egészségbiztosítási Alap által finanszírozott.
  • A kórház nagy hangsúlyt fektet az orvos-beteg kapcsolat minőségére és a betegség megfelelő tájékoztatására.
  • A kórházhoz könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, hiszen a központi buszpályaudvar közelében található.

A Mozgásszervi Rehabilitációs Központ Mezőkövesden a mozgásszervi problémákkal küzdők számára kiváló minőségű ellátást biztosít. A kórház szakterületein magasan képzett szakemberek dolgoznak, és a legmodernebb technológiákat alkalmazzák a betegek gyógyulása érdekében. A részletes információkhoz és időpontfoglaláshoz érdemes felkeresni a kórház weboldalát vagy kapcsolatba lépni a megadott elérhetőségeken.