Nagyatádi Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A Nagyatádi Kórház a Zala megyei Nagyatád városában található, és kiemelt szerepet tölt be a térség egészségügyi ellátásában. Az intézmény modern felszereltséggel, magasan képzett orvosokkal és szakdolgozókkal rendelkezik, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsa a betegek számára.

A kórház elérhetőségei könnyen megtalálhatóak a városban. Címe: Nagyatád, Kórház utca 1. Telefonos elérhetősége: +36 82 123 456. E-mail címe: info@nagyatadikorhaz.hu. Az intézmény honlapja: www.nagyatadikorhaz.hu.

A Nagyatádi Kórház sokféle részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakterületeken specializálódtak. Az egyik legfontosabb részleg a sürgősségi osztály, ahol azonnali, életmentő beavatkozásokat végeznek. Emellett a kórházban számos más részleg is található, mint például a belgyógyászat, a sebészet, az ortopédia, a nőgyógyászat, a gyermekgyógyászat, az onkológia és a pszichiátria.

A kórház nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 8:00-tól 16:00-ig tart, de az éjjel-nappali sürgősségi osztályon keresztül a betegek 24 órás ellátásban részesülnek. Fontos megjegyezni, hogy előzetes időpont-egyeztetés szükséges a legtöbb szakrendelésre való bejelentkezéshez.

Az intézményben a betegek magas színvonalú ellátásban részesülnek. Az orvosok és szakdolgozók gondoskodnak a betegek alapos kivizsgálásáról, pontos diagnózis felállításáról és a megfelelő terápiás kezelés kiválasztásáról. A kórházban modern diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre, mint például röntgen, ultrahang, CT és MRI, amelyek segítségével pontosabb kép kapható a betegségekről.

Az intézmény további szolgáltatásai közé tartozik a rehabilitáció és a szakorvosi konzultációk. A betegek számára különböző rehabilitációs terápiák és gyógytorna lehetőségek állnak rendelkezésre a teljes felépülésük érdekében. Emellett a kórház szakorvosai konzultációt is biztosítanak más intézmények részlegeinek orvosai és betegei számára.

A Nagyatádi Kórház fontos szerepet tölt be a helyi közösség életében. Az intézmény rendszeresen szervez egészségügyi előadásokat és eseményeket, amelyek célja a lakosság egészségügyi tudatosságának növelése és a betegségek megelőzése. Emellett a kórházban lehetőség van önkéntes munkavégzésre is, amellyel az érdeklődők aktívan részt vehetnek az egészségügyi ellátásban.

Összességében a Nagyatádi Kórház egy kiváló intézmény, amely a város és a környező térség betegeinek szakszerű ellátását biztosítja. Modern felszereltsége, magasan képzett szakemberei és széleskörű szolgáltatásai révén hozzájárul a helyi lakosság egészségi állapotának javításához és a betegségek megelőzéséhez.