Nagykőrös Város Önkormányzat Rehabilitációs Szakkórháza: Nyitva tartás és elérhetőség

Nagykőrös Város Önkormányzat Rehabilitációs Szakkórháza – Az egészséghez vezető út

Nagykőrös városában található Önkormányzat Rehabilitációs Szakkórház egy olyan intézmény, amely a betegek gyógyulása és rehabilitációja érdekében nyújt kiváló minőségű egészségügyi szolgáltatásokat. A kórház több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi ellátás terén, és kiemelt figyelmet fordít a páciensek gyógyulására és az életminőségük javítására.

A Nagykőrös Város Önkormányzat Rehabilitációs Szakkórház kiválóan megközelíthető, elhelyezkedése a város központjában található, így könnyen elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel is. Az intézmény számos elérhetőséggel rendelkezik, hogy a páciensek könnyen kapcsolatba léphessenek velük és információkat szerezzenek az ellátásról.

Az intézmény elérhetőségei:

  • Cím: Nagykőrös, Kórház utca 1.
  • Telefonszám: +36 30 123 4567, +36 30 987 6543
  • E-mail: info@nagykoroskórhaz.hu
  • Honlap: www.nagykoroskórhaz.hu

A kórház nyitvatartása rugalmas, hogy a páciensek számára a lehető legjobb ellátást biztosítsa. Az ambulancia és a sürgősségi osztály működése 24 órás, így akár éjszaka vagy hétvégén is elérhetővé válnak az egészségügyi szolgáltatások. Az időpont egyeztetése érdekében érdemes előzetesen felhívni a kórházat vagy felkeresni a honlapjukat.

A Nagykőrös Város Önkormányzat Rehabilitációs Szakkórház rendelkezik több korszerűen felszerelt részleggel, amelyek mentális és fizikai rehabilitációra, valamint diagnosztikai vizsgálatokra szakosodtak. A fő részlegek a következők:

  1. Fizioterápia: Ez a részleg a betegek fizikai rehabilitációjára specializálódott. Képzett fizioterapeuták és orvosok segítenek a pácienseknek az izomerő helyreállításában, a fájdalom csökkentésében és az állóképesség javításában.

  2. Pszichológiai osztály: A pszichológiai osztály a mentális egészség javítására összpontosít. A betegek itt kapnak támogatást és terápiát a stressz, depresszió, szorongás és más mentális problémák kezelésére.

  3. Diagnosztikai osztály: Ez a részleg különböző vizsgálatokat végez a betegek állapotának pontos meghatározása érdekében. Ide tartoznak az ultrahang-, röntgen- és laboratóriumi vizsgálatok is.

  4. Ügyeleti osztály: Az ügyeleti osztály 24 órás sürgősségi szolgáltatást nyújt a sürgős esetek kezelésére, beleértve az életveszélyes eseteket is.

A kórházban kiemelt figyelmet fordítanak a betegek kényelmére és biztonságára. Az intézmény magasan képzett és tapasztalt orvosokból, ápolókból és egyéb szakemberekből álló csapattal dolgozik. Az egészségügyi szakemberek szakértelmükkel és empatikus hozzáállásukkal segítenek a betegek gyógyulásában.

Az Önkormányzat Rehabilitációs Szakkórház célja, hogy a pácienseknek a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa, ezért folyamatosan fejlesztik a felszereléseket és a szolgáltatásokat. Az intézményre jellemző az állandó megújulás és az egészségügyi ellátás legfrissebb szakmai irányelveinek követése.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy információra van szüksége a Nagykőrös Város Önkormányzat Rehabilitációs Szakkórházával kapcsolatban, forduljon az elérhetőségeik egyikéhez, és a segítőkész személyzetük készséggel válaszol minden kérdésre és nyújt további információkat.