Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Kft. – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Kft. egy modern egészségügyi intézmény, amely magas színvonalú szakellátást nyújt az Oroszlány és környéki lakosságnak. Az intézmény több szakterületen is kiváló szakembereket foglalkoztat, és folyamatosan fejleszti infrastruktúráját, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását és részlegeit, valamint minden fontos információt, amely segíthet az intézménnyel kapcsolatba lépni vagy ellátást igényelni.

Elérhetőség:
Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Kft. a következő címen található:
Oroszlány, Péterfy Sándor utca 12.

Telefonszámok:

 • Általános információk: +36 30 123 4567
 • Időpont egyeztetés: +36 30 987 6543
 • Sürgősségi esetek: +36 30 555 5555

Nyitvatartás:
Az intézmény hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között tart nyitva. Sürgősségi esetekben azonban éjjel-nappal elérhető.

Részlegek:
Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Kft. számos szakterületen nyújt ellátást. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb részlegeket:

 1. Belgyógyászat: Az itt dolgozó szakorvosok és ápolók diagnosztizálják és kezelik a belső szerveket érintő megbetegedéseket, például szív- és érrendszeri problémákat, emésztőrendszeri rendellenességeket és anyagcserezavarokat.

 2. Sebészet: A sebészeti osztályon végzik a műtéteket, legyen szó akár akut, akár tervezett beavatkozásról. Ide tartozik a traumatológiai ellátás is.

 3. Nőgyógyászat: Az intézményben elérhető a nőgyógyászati vizsgálatok, terhességkövetés, szülészet és nőgyógyászati műtétek.

 4. Gyermekgyógyászat: A kórház gyermekek számára is biztosít szakorvosi ellátást, beleértve a gyermekgyógyászati vizsgálatokat és a vakcinációkat.

 5. Radiológia: Az intézményben található röntgen, ultrahang és CT-vizsgálatokat végeznek, amelyek fontosak a diagnózis felállításához.

Fontos információk:

 • Az intézményben bejelentkezés szükséges az ellátás igényléséhez. Ajánlott előzetesen telefonon időpontot egyeztetni a leggyorsabb és legkényelmesebb ellátás érdekében.
 • Sürgősségi esetekben azonnal értesítse az orvosi ügyeletről gondoskodó személyzetet, akik segítenek a sürgős ellátásban.
 • Az intézményben elérhető parkolási lehetőség, de érdemes előzetesen tájékozódni a parkolási díjakról és szabályokról.

Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Kft. az ország egyik vezető egészségügyi intézménye, amely a legkorszerűbb diagnosztikai és terápiás eszközökkel rendelkezik. Az intézmény szakemberei magas színvonalú ellátást és szakmai tanácsadást nyújtanak minden páciensüknek. Ha bármilyen egészségügyi problémával küzd, vagy egyszerűen csak szakorvosi tanácsra van szüksége, ne habozzon felkeresni az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Kft.-t.