Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet: Nyitva tartás és elérhetőség

Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) a magyar egészségügy egyik legfontosabb intézménye és a pszichiátriai és neurológiai betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Az intézet hosszú múltra tekint vissza, és ma is elismert szakemberekkel, fejlett diagnosztikai és terápiás eszközökkel rendelkezik.

Az OPNI elérhetőségei:

Cím: Budapest, VII. kerület, Amerikai út 57.
Telefon: +36 1 459 4433
E-mail: info@opni.hu
Honlap: www.opni.hu

Az intézet nyitvatartása rugalmas, hogy a betegek igényeit és a sürgősségi eseteket is kielégítse. Az OPNI recepciója egész nap nyitva tart, és segítséget nyújt az információk és időpontfoglalás kapcsán.

Az OPNI részlegei:

  1. Pszichiátriai részleg: Az OPNI pszichiátriai részlege a mentális egészségügy területén végez diagnosztikát és terápiás kezeléseket. A részleg szakértői pszichiáterekből és szakápolókból állnak, akik a mentális betegségek széles skáláján segítenek.

  2. Neurológiai részleg: Az OPNI neurológiai részlege a neurológiai kórképek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. A részleg szakértői neurológusokból és szakápolókból állnak, akik a legkorszerűbb eljárásokkal és technológiákkal dolgoznak.

  3. Kutatólaboratórium: Az OPNI kutatólaboratóriuma a pszichiátriai és neurológiai betegségek okainak és kezelésének vizsgálatával foglalkozik. A laboratórium kutatási projektekben vesz részt, amelyek célja a betegségek jobb megértése és hatékonyabb kezelése.

  4. Rehabilitációs részleg: Az OPNI rehabilitációs részlege a pszichiátriai és neurológiai betegek hosszú távú rehabilitációjával foglalkozik. Itt a betegek megfelelő terápiákban részesülnek, amelyek segítenek nekik visszatérni az önálló élethez.

Az OPNI-ban a betegekkel történő kezelések mellett különböző terápiás programokat is kínálnak, mint például kognitív terápia, pszichoterápia és szociális rehabilitáció. Az intézet célja az, hogy a betegek fizikai és mentális egészségét javítsa, valamint a társadalomba való visszailleszkedésüket elősegítse.

Az OPNI fontos információihoz tartozik, hogy az intézet rendelkezik a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eszközökkel, beleértve a képalkotó eljárásokat (MRI, CT), valamint a legújabb gyógyszeres kezeléseket. Az intézet területén kávézó és étterem is található, valamint parkolási lehetőség is biztosított.

Fontos megjegyezni, hogy az OPNI-ben történő vizsgálatok és kezelések előzetes időpontfoglalást igényelnek. A betegeknek ajánlott előzetesen felhívni az OPNI recepcióját vagy felkeresni a honlapjukat, hogy részletes információkat kaphassanak az elérhető szolgáltatásokról és időpontokról.

Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet kulcsfontosságú intézmény a mentális egészségügy területén Magyarországon. Részleges és egész életükre szóló kezeléseket biztosítanak a betegek számára. Az intézet törekedik a legjobb szakmai színvonal biztosítására, hogy segítséget nyújtson a pszichiátriai és neurológiai betegeknek az egészségük helyreállításában és az életminőségük javításában.