Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet: Nyitva tartás és elérhetőség

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI) egyedülálló egészségügyi intézmény Magyarországon, amely a reumatológiai és fizioterápiás ellátás területén nyújt specialisták által végzett diagnosztikát és kezelést. Az intézet az ország egyik legfontosabb szereplője a reumatológiai betegségek diagnosztizálása és kezelése terén, és számos szakemberrel, modern diagnosztikai eszközökkel és terápiás lehetőségekkel rendelkezik.

Az ORFI elérhetőségei:

Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 147-149.
Telefon: +36 1 224 7800
Honlap: https://orfi.hu/

Az intézet nyitvatartása:

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet az év minden napján fogadja a betegeket. Az ambulancia és a rendelőintézet hétköznapokon 8:00 és 18:00 óra között tart nyitva. Sürgősségi esetekben az éjszakai ügyelet is biztosított.

Az intézet részlegei:

  1. Reumatológiai részleg: Ez a részleg a reumatológiai betegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Itt a betegek szakorvosokhoz fordulhatnak a megfelelő diagnózis felállítása és a személyre szabott kezelés meghatározása érdekében.

  2. Fizioterápiás részleg: A fizioterápia segít a reumatológiai betegeknek a fájdalom enyhítésében, a mozgékonyság javításában és az életminőségük javításában. A részleg szakemberei különböző terápiás módszereket alkalmaznak, például gyógytornát, masszázst, hidroterápiát és elektroterápiát.

  3. Diagnosztikai részleg: Az intézet diagnosztikai részlege lehetővé teszi a reumatológiai betegségek pontos azonosítását és az állapotuk megfelelő értékelését. Itt számos teszt és vizsgálat elérhető, például röntgen, ultrahang, CT és MRI.

  4. Kutatási részleg: Az ORFI jelentős szerepet játszik a reumatológiai betegségek kutatásában és a terápiás lehetőségek fejlesztésében. Az intézet kutatói aktívan részt vesznek nemzetközi és hazai kutatásokban, amelyek célja az újabb és hatékonyabb kezelési módszerek felfedezése.

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet fontos szereplő a reumatológiai ellátás területén Magyarországon. A betegek számára könnyen elérhető, és számos specialistával, modern diagnosztikai eszközökkel és terápiás lehetőségekkel rendelkezik. Az intézet a betegek igényeire szabott kezeléseket nyújt, amelyek célja a fájdalom enyhítése, a mozgékonyság javítása és az életminőség javítása.