Pannon Reprodukciós Intézet Kft. – Nyitva tartás és elérhetőség Tapolcán

Pannon Reprodukciós Intézet Kft., Tapolca – Az információk kórházunkról

A Pannon Reprodukciós Intézet Kft. Tapolcán található és számos nőgyógyászati és reprodukciós szakrendelést kínál a páciensek részére. Az intézet célja, hogy a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtsa a térségben és segítse a pácienseket a gyermekáldásban.

Elérhetőség:
Az intézet címe: 8283 Tapolca, Szechenyi u. 8.
Telefonszám: +36 87 555 555
E-mail: info@pannonreprodukcio.hu
Honlap: www.pannonreprodukcio.hu

Nyitvatartás:
Az intézet hétköznapokon 8:00 és 18:00 óra között tart nyitva. Azonban a szakrendelések és vizsgálatok időpontjai előzetes egyeztetést igényelnek.

Részlegek és szolgáltatások:

  1. Nőgyógyászati szakrendelés: Az intézetben szakértő nőgyógyászok várják a pácienseket, akik széleskörű nőgyógyászati ellátást nyújtanak, ideértve a szűréseket, diagnosztikai vizsgálatokat és kezeléseket is.

  2. Meddőségi kezelések: Az intézet különösen elismert a meddőség kezelése terén. Tapasztalt orvosok és reprodukciós szakemberek segítenek a pároknak a gyermekáldásban, a legkorszerűbb módszerek és technológiák felhasználásával.

  3. Ultrahang vizsgálatok: Az intézetben magasan kvalifikált ultrahang szakemberek állnak rendelkezésre, akik számos ultrahang vizsgálatot végeznek, beleértve a terhességi ultrahangot, a petefészek és méh vizsgálatát.

  4. Sebészet: Az intézetben műtéti beavatkozások is elvégezhetőek, ideértve a kisebb nőgyógyászati beavatkozásokat és az endoszkópos műtéteket is.

  5. Tanácsadás: Az intézetben tanácsadók is rendelkezésre állnak, akik segítenek a pácienseknek megérteni az egészségükkel kapcsolatos kérdéseket és segítenek a döntéseikben.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézet előzetes időpont egyeztetést kér minden szakrendelésre és vizsgálatra.
  • A kórház könnyen megközelíthető, és parkolási lehetőség is rendelkezésre áll az intézet közelében.
  • Az intézetben angol nyelvű kommunikáció is lehetséges.
  • A kórházban elfogadnak egészségbiztosítási kártyát, valamint készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőségek is rendelkezésre állnak.

A Pannon Reprodukciós Intézet Kft. Tapolcán olyan egészségügyi ellátást nyújt, amely széleskörű nőgyógyászati és reprodukciós szakrendelésekkel rendelkezik. Tapasztalt orvosok és szakemberek állnak rendelkezésre a legmodernebb berendezésekkel és technológiával a gyermekáldásban segítéséhez és az egészség megőrzéséhez.