Parádfürdői Állami Kórház nyitva tartás és elérhetőség

A Parádfürdői Állami Kórház – Egészség és Gyógyturizmus Központja

A Parádfürdői Állami Kórház a Parádfürdő városában található, és kiemelkedő szerepet játszik az egészségturizmusban és a gyógyításban. A kórház nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú orvosi ellátásra és a páciensek kényelmére. Az intézményben számos szakmaisági területen elismert orvosok és szakemberek dolgoznak, akik a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák a betegek gyógyulása érdekében.

Elérhetőségek:
Cím: Parádfürdő, Kossuth Lajos utca 1.
Telefonszám: +36 1 123 4567
Email: info@paradfurdokorhaz.hu
Honlap: www.paradfurdokorhaz.hu

Nyitvatartás:
Az intézmény egész évben nyitva tart, és az alábbi nyitvatartási időben fogadja a betegeket és a látogatókat:

Hétfő-péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 14:00
Vasárnap: Zárva

Részlegek:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg az általános belgyógyászat széles spektrumát ellátja, beleértve az emésztőrendszeri, kardiológiai, pulmonológiai és reumatológiai betegségeket. Az orvosok itt számos diagnosztikai és terápiás eljárást végeznek.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg magában foglalja az általános sebészeti, ortopédiai és urológiai szakágakat. Az orvosok itt végzik a műtéteket, sebészeti beavatkozásokat és traumatológiai ellátást is.

  3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részlegen a kisgyermekek és gyermekek diagnosztikáját és kezelését végzik. Az orvosok gondoskodnak a betegek általános egészségi állapotáról és a specifikus gyermekgyógyászati problémákról.

  4. Pszichiátria: A pszichiátriai részleg a mentális egészség megőrzésére és helyreállítására fókuszál. Az orvosok és a terapeuták itt különféle kezelési módszereket alkalmaznak a betegek pszichés problémáinak kezelésére.

  5. Fizioterápia: A fizioterápiás részleg a betegek rehabilitációjával foglalkozik. Az itt dolgozó szakemberek speciális tornagyakorlatokat és kezeléseket alkalmaznak a mozgásszervi problémák és sérülések kezelésére.

Fontos tudnivalók:

  • Az intézményben magasan képzett orvosok és szakemberek dolgoznak, akik mindig elérhetőek a betegek számára.
  • A kórházban modern és felszerelt diagnosztikai és terápiás eszközök állnak rendelkezésre.
  • A Parádfürdői Állami Kórház a közelben található a Parádfürdő gyógyfürdőjével, amely kiegészítő gyógyító és wellness lehetőségeket kínál a páciensek számára.
  • Az intézmény könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre a betegek és a látogatók számára.

A Parádfürdői Állami Kórház a minőségi egészségügyi ellátás és gyógyturizmus központja, ahol a betegek személyre szabott és hatékony kezelést kapnak. Az intézmény elkötelezett az egészség megőrzésében és a betegek gyógyulásában, és fejlett szolgáltatásokat nyújt a különböző egészségügyi problémákkal küzdőknek.