Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Kistarcsa: Nyitva tartás és elérhetőség

A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Kistarcsa egy modern egészségügyi intézmény, amely a legmagasabb színvonalú betegellátást biztosítja a lakosságnak. A kórház széleskörű szolgáltatásai és kiváló orvosi csapata miatt számos betegség kezelésére alkalmas.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 2143 Kistarcsa, Bajnai út 1.
Telefon: +36 (28) 541-100
Weboldal: www.florferenckorhaz.hu

Nyitvatartás:
Az intézmény egész évben működik, központi ügyeletet nyújtva a betegeknek. A sürgősségi eseteket bármikor fogadják, a nappali rendelések pedig hétköznapokon 7:30 és 19:00 között vehetők igénybe.

Részlegek:
A Flór Ferenc Kórház számos részlege áll a betegek rendelkezésére, hogy a legmegfelelőbb ellátást biztosítsa számukra. Ezek közé tartozik:

  • Belgyógyászat: A belgyógyászati osztályokon az egész testre kiterjedő betegségeket diagnosztizálják és kezelik.
  • Sebészet: Az intézmény elismert sebészeti osztályában a műtéti beavatkozásokat végzik, beleértve a sürgős vagy tervezett műtéteket is.
  • Nőgyógyászat: A nőgyógyászati osztály gondoskodik a női betegek egészségügyi problémáiról, beleértve a terhességet és a női szervek betegségeit.
  • Gyermekgyógyászat: A kórház gyermekosztályán a legfiatalabb betegeknek nyújtanak magas szintű orvosi ellátást és gondoskodást.
  • Ortopédia: Az ortopédiai osztály a mozgásszervi rendellenességek és sérülések kezelésére szakosodott.
  • Pszichiátria: A kórház pszichiátriai részlege szakembereket foglalkoztat, akik a mentális egészségügyi problémákkal küzdő betegek gyógyítására specializálódtak.

Fontos tudnivalók:
A Flór Ferenc Kórházban az egészségügyi szolgáltatásokon kívül számos szakmai program és előadás is található, amelyek célja az egészségtudatosság növelése és az egészséges életmódra való ösztönzés. Emellett a kórház fontos szerepet vállal a betegoktatásban, és lehetőséget biztosít a betegeknek és hozzátartozóiknak a tájékoztatásra és az aktív részvételre a kezelési folyamatban.

Összességében a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Kistarcsa magas színvonalú orvosi ellátást nyújt a lakosságnak. A kórház széleskörű szolgáltatásokkal, elismert orvosokkal és modern infrastruktúrával rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a betegek gyógyulásához és jó közérzetéhez. A Flór Ferenc Kórház prioritása a betegek biztonsága és elégedettsége, éppen ezért folyamatosan fejlesztik és bővítik szolgáltatásaikat, hogy megfeleljenek a legmagasabb szakmai követelményeknek.