Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ: Nyitva tartás és elérhetőség

Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ
Cím: 1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 8-20.
Telefonszám: +36 1 459 1500
Honlap: http://www.peterfykorhaz.hu/

A Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Budapest belvárosában található. Az intézmény Magyarország egyik legnagyobb, több mint 1000 ágyat és 40 szakrendelést kínálva. Az épület modern és jól felszerelt, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű ellátást és a betegek számára kényelmet.

A kórház nyitvatartása a következő:

  • A sürgősségi osztály 24 órás ügyelettel működik.
  • A szakrendelések hétköznapokon 8:00 és 18:00 óra között fogadják a betegeket.
  • Az ágyakon fekvő betegek ellátása folyamatos.

Az intézményben számos részleg található, amelyek különböző területeken nyújtanak szakmai segítséget és ellátást a betegek számára. Néhány fontos részleg, amelyeket érdemes megemlíteni:

  1. Sürgősségi osztály: A Péterfy Sándor Utcai Kórház sürgősségi osztálya 24 órás sürgősségi ellátást nyújt a súlyos balesetek és egészségügyi problémák esetén. Itt orvosok és szakemberek magas szintű ellátást biztosítanak betegeik számára.

  2. Sebészeti osztály: Az intézmény sebészeti osztályán számos beavatkozást végeznek, beleértve a sürgős műtéteket, a traumatológiai beavatkozásokat és az elektív sebészeti eljárásokat is.

  3. Belgyógyászati ​​osztály: Az intézmény belgyógyászati ​​osztálya különböző betegségek diagnosztizálását és kezelését végzi, mint például a kardiológia, a gasztroenterológia, a pulmonológia és a nefrológia területén.

  4. Gyermekosztály: A gyermekosztály olyan kisgyermekek és serdülők számára kínál ellátást, akik különféle betegségekkel vagy egészségügyi problémákkal küzdenek. Itt magasan képzett orvosok és ápolók gondoskodnak a betegek szükségleteiről.

  5. Radiológia: Az intézmény radiológiai részlege korszerű eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével képalkotó vizsgálatokat végeznek. Ide tartoznak a röntgenfelvételek, ultrahangvizsgálatok, CT- és MR-vizsgálatok is.

Fontos megjegyezni, hogy a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központban a betegeknek előzetesen időpontot kell foglalniuk a szakrendelésekre, kivéve a sürgősségi eseteket. Az intézmény célja a páciensek magas színvonalú ellátása és a várakozási idő minimalizálása.

A kórház elérhetőségei és részlegei mellett fontos megemlíteni, hogy az intézmény az egészségügyi turizmus egyik jelentős célpontja is. Az országból és külföldről érkező betegeket minden szakmai szempontból kiváló ellátásban részesítik, figyelembe véve a betegek egyéni igényeit és elvárásait.

A Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ komplex szolgáltatásokat nyújtva áll a betegek rendelkezésére, és a folyamatos fejlődés révén mindig a legjobb minőséget kínálja.