Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház, Győr – Nyitva tartás és elérhetőség

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Győr város szívében található, és a régió egyik legjelentősebb egészségügyi intézménye. A kórház az országos egészségügyi ellátás kiemelkedő szereplőjévé vált, és számos területen kiváló szakmai munkát végez.

A kórház elérhetőségei:

Cím: Győr, Vasvári Pál utca 2-4.
Telefonszám: +36 96 523 523
Email: info@petz.hu

A kórház könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról. A Vasvári Pál utcában található, és a főbb közlekedési útvonalak mentén helyezkedik el. A kórháznak saját parkolója is van, így autóval érkezőknek sem jelent gondot a parkolás.

A kórház nyitvatartása:

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház állandóan üzemel, és a nap 24 órájában fogadja a betegeket. Az ügyeleti rendszer révén sürgősségi esetekben is elérhető a kórház, és készen állnak a szakemberek a betegek gyors és hatékony ellátására.

A kórház részlegei:

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház számos részleggel rendelkezik, melyek a különböző orvosi szakterületekre specializálódtak. A főbb részlegek közé tartozik a belgyógyászat, sebészet, ortopédia, nőgyógyászat, szülészet, urológia, neurológia, kardiológia, pszichiátria és szemészet. Emellett a kórházban megtalálhatóak a diagnosztikai és laboratóriumi részlegek is, amelyek lehetővé teszik a betegségek pontos meghatározását és a hatékony kezelést.

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház az oktató jellegéből adódóan fiatal orvosok képzésében is részt vesz. Az itt dolgozó szakemberek magas színvonalú orvosi ellátást nyújtanak, és az egészségügyi szolgáltatások folyamatos fejlesztésére törekednek.

A kórházban történő ellátás előzetes bejelentkezéshez kötött, így fontos, hogy a betegek időben kérjék a szükséges időpontot. Az ellátás költségeit a hatályos egészségbiztosítási rendszer finanszírozza.

Összességében a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Győr város egyik legfontosabb egészségügyi intézménye, amely a régió lakosságának magas színvonalú ellátást biztosít. Az elérhetőségei, nyitvatartása, részlegei és oktatási tevékenységei révén a kórház egy fontos és megkerülhetetlen szereplője Győr egészségügyi rendszerének.