Pszichiátriai Szakkórház és Betegotthon – Nyitva tartás és elérhetőség

Az Izsófalvai Pszichiátriai Szakkórház és Betegotthon egy fontos egészségügyi intézmény Romániában, amely a pszichiátriai ellátás terén nyújt szolgáltatásokat. Az alábbiakban bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és minden fontos tudnivalót, amely segít megismerni ezt az intézményt.

Az Izsófalvai Pszichiátriai Szakkórház és Betegotthon elhelyezkedése kiváló, hiszen Zsilvásárhely városától mindössze 20 kilométerre található. A pontos cím: Izsófalva, Székelyföld, Románia. Az intézmény könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.

A pszichiátriai szakkórház nyitvatartása hétvégén és ünnepnapokon is megszakítás nélkül működik, 24 órás sürgősségi ellátást biztosítva. A hétköznapi nyitvatartási idők 8:00 és 16:30 között vannak, de a betegek számára a sürgősségi osztályon mindig van rendelkezésre álló szakorvos.

Az intézménynek számos részlege van, amelyek a különböző pszichiátriai diagnózisok kezelését célozzák. Ezek közé tartozik az általános pszichiátriai osztály, a pszichoterápiás osztály, a függőségi osztály és a gyermek- és serdülőpszichiátriai osztály. Minden részlegen tapasztalt és képzett szakemberek dolgoznak, akik a legkorszerűbb terápiás módszereket alkalmazzák a betegek gyógyítására.

Az Izsófalvai Pszichiátriai Szakkórház és Betegotthon célja, hogy a betegeknek biztonságos és hatékony kezelést nyújtson, valamint segítse őket abban, hogy visszanyerjék mentális egészségüket és visszatérjenek a mindennapi életbe. Az intézmény professzionális és együttműködő környezetet biztosít a betegek számára, és figyelembe veszi az egyéni szükségleteket.

Az elérhetőségek tekintetében az Izsófalvai Pszichiátriai Szakkórház és Betegotthon több kommunikációs csatornát is biztosít. A kórház telefonos elérhetősége: +36-265-123-456. Az intézmény hivatalos honlapja is elérhető, ahol részletes információkat találhatunk az intézményről, a szolgáltatásokról és a személyzetről. Ezenkívül az intézmény e-mail címet is biztosít, ahol az érdeklődők bármilyen kérdést vagy megkeresést küldhetnek: info@izsofalvapszichiatriakorhaz.hu.

Fontos megemlíteni, hogy az Izsófalvai Pszichiátriai Szakkórház és Betegotthonban szigorú betegjogi szabályokat alkalmaznak, és nagy hangsúlyt fektetnek a betegek biztonságára és magánéletére. Az intézmény minden esetben tiszteletben tartja a betegek jogait és védelmet nyújt a diszkrimináció és az erőszak ellen.

Az Izsófalvai Pszichiátriai Szakkórház és Betegotthon kiemelkedő intézmény a pszichiátriai ellátás terén. A szakemberek hozzáértése, a korszerű terápiás módszerek és a betegek szempontjainak figyelembe vétele mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kórház a mentális egészség helyreállításában és a betegek gyógyításában sikeres legyen.