Sárospatak Városi Önkormányzat Rendelőintézete – Nyitva tartás és elérhetőség

Sárospatak Városi Önkormányzat Rendelőintézete

Sárospatak városában található a Sárospatak Városi Önkormányzat Rendelőintézete, amely a környék lakosainak egészségügyi ellátását végzi. A rendelőintézet fontos szerepet tölt be az egészségügyi ellátás terén a városban, és számos részlegén keresztül különféle szakorvosok és szakemberek állnak rendelkezésre.

Elérhetőség:

A Sárospatak Városi Önkormányzat Rendelőintézete a következő címen található: 3950 Sárospatak, Szent Erzsébet út 2.
Telefonos elérhetőség: +36 47 513 700
E-mail cím: info@sarospatak.hu

Nyitvatartás:

A rendelőintézet nyitvatartási ideje az alábbiak szerint alakul:

Hétfő: 08:00 – 16:00
Kedd: 08:00 – 18:00
Szerda: 08:00 – 16:00
Csütörtök: 08:00 – 18:00
Péntek: 08:00 – 12:00

Részlegek:

A Sárospatak Városi Önkormányzat Rendelőintézetében több részleg működik, amelyek különféle szakorvosi ellátást biztosítanak. Néhány példa a rendelőintézet részlegeire:

  1. Általános orvosi rendelő: Itt a betegek az általános orvosi ellátást vehetik igénybe, például megelőző vizsgálatokat, betegség diagnosztizálást és kezelést.

  2. Gyermek orvosi rendelő: Ebben a részlegen a gyermekek egészségi állapotát és fejlődését ellenőrzik, valamint gyermekbetegségek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkoznak.

  3. Fogorvosi rendelő: A fogorvosi rendelőben fogászati problémákat kezelnek, mint például a fogszuvasodás, foghúzás, gyökérkezelés és protézis készítése.

  4. Szemészeti rendelő: A szemészeti rendelőben szakemberek foglalkoznak szemészeti vizsgálatokkal, szemüveg készítéssel és diagnosztizálják és kezelik a különféle szemproblémákat.

  5. Laboratórium: A laboratóriumban különféle vizsgálatokat végeznek, mint például vérvétel, vizeletvizsgálat és egyéb laboratóriumi vizsgálatok.

Fontos tudnivalók:

  • A rendelőintézetben való ellátás előzetes bejelentkezést igényel, kivéve az sürgősségi eseteket.
  • Az intézmény biztosítja a fogyatékkal élők számára a megfelelő hozzáférést és segítséget.
  • Az ellátás díja az egészségbiztosítási rendszer alapján történik, ezért fontos, hogy a betegek rendelkezzenek érvényes TAJ kártyával.
  • Javasolt előzetes időpontfoglalás az orvosi vizsgálatokhoz, hogy minimalizálják a várakozási időt.

A Sárospatak Városi Önkormányzat Rendelőintézete komoly szerepet játszik az egészségügyi ellátás terén a városban és a környező területeken. Az intézményben különböző szakorvosok és szakemberek biztosítják a betegek számára a magas színvonalú orvosi ellátást. A lakosok számára fontos, hogy tisztában legyenek az intézmény nyitvatartásával, elérhetőségével és a rendelkezésre álló részlegekkel, hogy szükség esetén gyorsan és hatékonyan igénybe tudják venni az egészségügyi ellátást.