Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház: Nyitva tartás és elérhetőség

Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház: Az Egészségügyi Intézmény Északkelet-Magyarországban

Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház Sátoraljaújhely város szívében található, és az egyik legfontosabb egészségügyi intézmény a térségben. A kórház egy modern, jól felszerelt épület, és számos szakemberrel rendelkezik, akik az egészség megőrzését és a betegségek kezelését tűzik ki célul.

Elérhetőség:
Cím: 3980 Sátoraljaújhely, Bajcsy-Zsilinszky út 3.
Telefonszám: +36 47 500 300
Honlap: www.satokh.hu

Nyitvatartás:
A kórház állandóan üzemel, és az életmentő ellátást éjjel-nappal biztosítja. Sürgősségi esetekben bármikor keresik fel a betegeket, és a szükséges egészségügyi ellátást nyújtják.

Részlegek:
Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház különböző részlegekkel rendelkezik a betegek különböző igényeinek kielégítésére. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb részlegeket:

  1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg az általános betegségek diagnosztizálására és kezelésére szakosodott. Itt találhatók a szakemberek, akik a betegek belső szervekkel kapcsolatos problémáinak megoldására specializálódtak.

  2. Sebészet: A sebészeti részleg a műtétek végrehajtására és a sebészeti ellátásra szakosodott. Szakembereik komoly tapasztalattal rendelkeznek a különböző műtéti eljárásokban.

  3. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászati részleg a várandós anyák és a női betegek ellátására specializálódott. Itt biztosítják a terhesgondozást, a szülészetet és a nőgyógyászati ​​vizsgálatokat.

  4. Gyermekosztály: A gyermekosztály a fiatalabb korosztály betegeinek kezelésére szolgál. Itt tapasztalt orvosok és ápolók gondoskodnak a gyermekek egészségéről és gyógyulásáról.

  5. Radiológia: A radiológiai részleg a röntgendiagnosztikára specializálódott, és a képalkotó eljárásokat végezzék, mint például a röntgenfelvételek, ultrahang és CT-vizsgálatok.

  6. Laboratórium: A laboratórium a kórházban végzett laboratóriumi vizsgálatokat végzi el. Ez segít a pontos diagnózis felállításában és az optimális kezelési terv kidolgozásában.

Az Erzsébet Kórházban működnek továbbá rehabilitációs részlegek, pszichiátriai és pszichoterápiás osztályok is, amelyek a betegek teljes körű gyógyulását segítik elő.

Ez csak néhány a főbb részlegek közül, amelyeket a kórház kínál. Az Erzsébet Kórházban dolgozó szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betegek magas színvonalú és biztonságos egészségügyi ellátást kapjanak.

Az információs cikkünkben bemutattuk a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház elérhetőségeit, nyitvatartását és részlegeit. Amennyiben ön vagy valaki, akit ismer, ellátásra van szüksége, mindenképpen forduljon az intézményhez, ahol képzett orvosok és szakemberek segítenek a gyógyulásban. A kórház igyekszik a lehető legjobb ellátást biztosítani minden beteg számára.