SE ÁOK Fül-Orr-Gégészeti, és Fej-Nyaksebészeti Klinika – Nyitva tartás és elérhetőség

SE ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika: Az Észak-budai Egyetemi Kórházban található

Az Észak-budai Egyetemi Kórház Szemészeti Klinikája vezető szerepet tölt be a fül-orr-gégészeti és fej-nyaksebészeti ellátás területén Magyarországon. A klinikán a legkorszerűbb diagnosztikai és terápiás eljárásokat alkalmazzák, valamint elismert szakemberek dolgoznak, akik számos országos és nemzetközi szintű szakmai díjjal rendelkeznek.

Elérhetőség:
Az SE ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika címe: Budapest, III. Kerület, Fóti út 54-64.
Telefonszám: +36-1-454-4000

Nyitvatartás:
Az ambulancia rendelési idő: hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, pénteken 8:00-14:00.
Az ügyeleti ellátás a nap 24 órájában elérhető.

Részlegek:

  1. Fül-Orr-Gégészeti részleg: A részleg a különböző fül-, orr- és gégebetegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik. A klinika széles körű ellátást biztosít például az orrmelléküreg-gyulladások, az orrsövényferdülések, a gégegyulladások és a halláscsökkenés kezelésében.

  2. Fej-Nyaksebészeti részleg: Ez a részleg olyan betegségekkel foglalkozik, mint a nyaki daganatok, a pajzsmirigybetegségek és a nyakcsigolyák elváltozásai. A klinika olyan műtéti beavatkozásokat végez, mint a nyaki daganatok eltávolítása, a pajzsmirigy részleges vagy teljes eltávolítása, valamint a garat és az arcüreg daganatainak sebészi kezelése.

Az SE ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán a legmodernebb diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre, többek között CT-, MRI- és endoszkópos kamerarendszerek. Emellett a klinika együttműködik más szakterületekkel, például az onkológiával és a neurokirurgiával, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsa a pácienseknek.

Fontos tudnivalók:

  • Az SE ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikának számos tapasztalt orvosa és szakember van, akik az ország legjobbjai között vannak.
  • A klinika modern és barátságos környezetben várja a betegeket.
  • Az SE ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán az ambulancia mellett műtéti beavatkozások is elérhetőek.
  • Az intézmény a legmagasabb szintű ellátást és a legfrissebb kutatási eredményeket kínálja.

Az SE ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika a fül-orr-gégészeti és fej-nyaksebészeti ellátás kiemelkedő intézménye Magyarországon. A klinika modern diagnosztikai eszközökkel és tapasztalt szakemberekkel rendelkezik, akik a legmagasabb szintű ellátást biztosítják a betegeknek.