SE ÁOK I. Számú Sebészeti Klinika – Nyitva tartás és elérhetőség

Az SE ÁOK I. Számú Sebészeti Klinika: Minden, amit tudni kell a kórházról

A SE ÁOK I. Számú Sebészeti Klinika Budapest egyik vezető egészségügyi intézménye, amely magas színvonalú szakmai ellátást biztosít a betegek számára. A klinika a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán található, és a sebészet számos területén szolgáltatásokat nyújt.

Elérhetőség:
Az SE ÁOK I. Számú Sebészeti Klinika címe: Budapest, Üllői út 78/A, 1082. Az intézmény könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, a közelben több busz és villamos megálló található. Az autóval érkező betegeknek parkolási lehetőség is rendelkezésre áll az épület közelében.

Telefonszám: +36 1 456-1000
Honlap: www.sebészeti-klinika.hu

Nyitvatartás:
Az SE ÁOK I. Számú Sebészeti Klinika a hét minden napján nyitva áll, 24 órás sürgősségi ellátást biztosítva. Az időpontok betartásáról a betegek előzetesen értesítést kapnak, és a kórház mindent megtesz annak érdekében, hogy a várakozási időt minimalizálja.

Részlegek és szolgáltatások:
A sebészeti klinika számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik többek között a következő:

  1. Általános sebészet: Az általános sebészet részlege a legtöbb sebészeti beavatkozást végzi, mint például az epehólyag vagy vakbél eltávolítása.

  2. Mellkassebészet: Ez a részleg a mellkas megbetegedéseivel foglalkozik, például a tüdőrák vagy a rekeszsérv kezelése.

  3. Érsebészet: Az érsebészet részlegén a verőerekkel és a vénákkal foglalkoznak, mint például az érszűkület vagy az érrendszeri elzáródás kezelése.

  4. Hasüregi sebészet: Ez a részleg az emésztőrendszerrel kapcsolatos problémákkal foglalkozik, mint például a gyomorfekély vagy a vastagbélrák.

  5. Plasztikai sebészet: A plasztikai sebészet részlege olyan esztétikai és funkcionális beavatkozásokat végez, mint az arcplasztika vagy a mellnagyobbítás.

  6. Traumatológia: A traumatológia részlege a sérülésekkel, például a törésekkel és ficamokkal foglalkozik.

Ezen részlegeken kívül további szakterületeken is elérhetőek a szolgáltatások, például a vesesebészet, az endokrinológia és az onkológia.

Az SE ÁOK I. Számú Sebészeti Klinika az egyik vezető egészségügyi intézmény Budapesten, amely magas színvonalú sebészeti ellátást nyújt a betegeknek. A kórház elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei fontos információk, amelyek segítenek a betegeknek a megfelelő kezelés megtalálásában és a kórház felkeresésében.