SE ÁOK I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika – Nyitva tartás és elérhetőség

A SE ÁOK I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika (röviden I. számú Klinika) a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán található. A kórház a legmagasabb szintű nőgyógyászati és szülészeti ellátást nyújtja Budapesten és az országban. Elérhetőségek és nyitvatartás: A klinika címe 1088 Budapest, Vas utca 17-29. Az épület könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, a Blaha Lujza tér és a Kálvin tér között helyezkedik el.

A kórház telefonos elérhetősége: +36 1 266 0444. Ezen a telefonszámon a betegek információkat kaphatnak a kórházról, időpontot foglalhatnak, vagy esetleges sürgősségi esetek kapcsán kereshetik a klinika szakembereit.

A klinika nyitvatartása hétköznapokon 8:00 és 16:00 között van. Sürgősségi esetekben vagy az éjszakai órákban a kórház sürgősségi osztályának lehetősége van a betegek fogadására.

A klinika egy sor részlegből áll, amelyek különböző szakterületeken nyújtanak szolgáltatást. Ezek közé tartozik a szülészeti részleg, a nőgyógyászati részleg, az endokrinológiai részleg és a reprodukciós egészség részleg. Minden részleg magasan képzett orvosokkal és ápolókkal dolgozik, akik széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az I. számú klinikának kiváló hírneve van a gyakorlatias oktatás és a kutatás terén is.

A szülészeti részleg a terhesség alatti és szülés utáni ellátást, valamint a magzati fejlődés vizsgálatát végzi. Az itt dolgozó orvosok és szülésznők nagy tapasztalattal rendelkeznek a terhességi szövődmények kezelésében és a biztonságos szülési eljárásokban.

A nőgyógyászati részleg a női reproduktív rendszer betegségeinek diagnosztizálásával, kezelésével és gondozásával foglalkozik. Az itt dolgozó orvosok széles körű tapasztalattal rendelkeznek a méhnyakrák, az endometriózis, a petefészek ciszták és más nőgyógyászati problémák kezelésében.

Az endokrinológiai részleg a hormonális rendellenességekkel foglalkozik, amelyek befolyásolhatják a nők reprodukciós egészségét. Ez a részleg olyan betegeket kezel, akik például pajzsmirigyproblémákkal, PCOS-sel vagy más endokrin rendellenességekkel küzdenek.

A reprodukciós egészség részleg a meddőség kezelésére specializálódott. Itt a párok megfelelő gondozást és kezelést kapnak, beleértve a mesterséges megtermékenyítést és az in vitro fertilizációt is.

Az I. számú Klinika minden beteg számára fontos tudnivalókat tartalmazó tájékoztatókat és útmutatókat nyújt az egészségügyi ellátás során. A kórház a legmagasabb színvonalú ellátást kínálja minden beteg számára, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a betegek biztonságban érezzék magukat.