SE ÁOK II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika – Nyitva tartás és elérhetőség

Az SE ÁOK II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egy jelentős intézmény a női egészségügy területén Budapesten. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és egyéb fontos információkat.

Kórház elérhetőségei:
A SE ÁOK II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika címe: 1083 Budapest, Baross utca 27. A kórház könnyen megközelíthető a tömegközlekedéssel, hiszen a Keleti pályaudvar közelségében található. Az intézményhez telefonon is elérhetők: +36 1 333 5000, továbbá e-mailben is lehet kapcsolatot felvenni a klinika vezetőségével: info@sze.hu.

Nyitvatartás:
A klinika a nap 24 órájában nyitva áll a betegek számára. A sürgősségi eseteket minden nap, éjjel-nappal fogadják, és a szakemberek mindig rendelkezésre állnak a sürgős ellátásban. Az időpontfoglalás rendszerint előzetes bejelentkezéssel történik, amelyet telefonon vagy online lehet intézni.

Részlegek:
A SE ÁOK II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika számos részleggel rendelkezik, amelyek különböző területeken nyújtanak szolgáltatásokat:

  1. Szülészeti részleg: Itt a kismamák körültekintő és professzionális ellátásban részesülnek a terhesség alatt, a szülés során és a szülés után. A klinika szakemberei magas színvonalú szülészeti ellátást nyújtanak a betegeknek, és a modern technológiákat is alkalmazzák az egészségügyi problémák kezelésében.

  2. Nőgyógyászati részleg: Ez a részleg a női egészségügy különböző területeivel foglalkozik. Ide tartozik a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatok végzése, a nőgyógyászati betegségek kezelése és az operatív beavatkozások elvégzése is.

  3. Meddőségi kezelés részleg: A klinika rendelkezik egy olyan részleggel, amely a meddőségi kezelésekkel foglalkozik. Itt a szakemberek segítséget nyújtanak azon pároknak, akik nehézségekbe ütköznek a teherbeesésben. Az innovatív reprodukciós technikák és a modern diagnosztikai eszközök segítik az orvosokat a meddőségi kezelések során.

Fontos tudnivalók:

  • A kórházban rendelkezésre állnak korszerű diagnosztikai és orvosi eszközök, amelyek segítik a szakembereket a pontos diagnózis felállításában és a hatékony ellátásban.
  • A klinikán magasan képzett orvosok és szakápolók dolgoznak, akik folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakész legyen a szakmai tudásuk.
  • Az intézmény célja, hogy a betegeknek olyan egészségügyi ellátást nyújtson, amely figyelembe veszi a páciensek egyedi igényeit és kívánságait.
  • Az intézményben rendszeresen végeznek szűrővizsgálatokat és prevenciós programokat az egészségmegőrzés érdekében.

A SE ÁOK II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egy elismert intézmény a női egészségügy területén Budapesten. Az elérhetőségei, nyitvatartása és részlegei megfelelő ellátást biztosítanak a betegek számára. A kórház kiemelt figyelmet fordít a betegek igényeire és a modern technológiákra, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el.