SE ÁOK Neurológiai Klinika nyitva tartás és elérhetőség

Az SE Általános Orvostudományi Kar Neurológiai Klinikája (SE ÁOK Neurológiai Klinika) egy vezető egészségügyi intézmény Budapesten. A kórház széles körű neurológiai kezeléseket és szolgáltatásokat kínál, magas színvonalú betegellátással és tapasztalt orvoscsapattal.

Elérhetőség:

Nyitvatartás:
A Neurológiai Klinika az év minden napján nyitva tart, és sürgősségi esetekben egész nap fogadja a betegeket. Az ambulancia és a konzultációs időpontok előzetes egyeztetéssel érhetők el.

Részlegek:

  • Osztályos ellátás: A klinika rendelkezik osztályos ágyakkal, ahol a betegek szoros orvosi felügyeletet kapnak, például az agyi és gerincvelői sérülések, neuromuszkuláris betegségek és a stroke miatt.
  • Ambulancia: Az ambulancia részlegben a betegek elsődleges orvosi vizsgálatot és kezelést kapnak. Itt orvosok végeznek diagnosztikai vizsgálatokat, például neurológiai vizsgálatokat, laboratóriumi teszteket és képalkotó eljárásokat.
  • Intenzív terápia: Az intenzív terápia részlegen a súlyos neurológiai betegségben szenvedő betegek intenzív orvosi ellátást kapnak, mely magában foglalja a lélegeztetést, a monitorozást és a gyógyszeres kezelést.

A kórházban számos egyéb szolgáltatás is elérhető, melyek közé tartozik a neuropszichológiai vizsgálatok, a neuroradiológiai vizsgálatok, a fizioterápia és a rehabilitáció. Az intézmény folyamatosan fejleszti a diagnosztikai és terápiás lehetőségeit, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el a betegek számára.

Az SE ÁOK Neurológiai Klinikája kiválóan képzett orvosokból és szakemberekből álló csapattal rendelkezik, akik specializált ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a neurológia területén. Az intézmény kötelezettséget vállal a legmodernebb gyógymódok és technikák alkalmazására, hogy biztosítsa a betegek számára a lehető legmagasabb szintű ellátást.

A SE ÁOK Neurológiai Klinika rendszeresen foglalkozik kutatással és oktatással is, hogy továbbfejlessze a neurológiai gyógyítás terén szerzett tudását. Az intézmény együttműködik más orvosi intézményekkel és nemzetközi szervezetekkel, hogy hozzájáruljon a neurológiai kutatásokhoz és a betegek ellátásához világszerte.

Az SE ÁOK Neurológiai Klinika egy megbízható és elismert intézmény, amely kiváló betegellátást és szolgáltatásokat nyújt a neurológia területén. A kórház minden szükséges erőforrással és infrastruktúrával rendelkezik az optimális gyógyítás és a betegek teljes körű ellátása érdekében.