SE ÁOK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika – Nyitva Tartás és Elérhetőség: Fontos információk a betegek számára

A SE ÁOK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Budapesten, az Üllői út 26-ban található. A kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, hiszen a 4-es metró Corvin-negyed megállójától mindössze néhány perces sétára található.

A klinika nyitva tartása a hétköznapokon reggel 8 órától este 20 óráig tart, hétvégén pedig 9 órától 18 óráig fogadják a pácienseket. Az éjjel-nappali sürgősségi esetekre pedig az egész évben nyitva áll a klinika. Fontos megemlíteni, hogy a sürgősségi esetek ellátása kizárólag előzetes bejelentkezés alapján történik.

A klinika több részleggel rendelkezik, amelyek különböző pszichiátriai és pszichoterápiás szolgáltatásokat nyújtanak. Ezek között szerepel a depresszió és szorongás kezelése, a bipoláris zavarok kezelése, az addikciókezelés, a skizofrénia kezelése, valamint a gyermek- és ifjúsági pszichiátriai osztály.

Az intézményben dolgozó szakemberek magasan képzettek és tapasztaltak a mentális egészségügy területén. Az orvosok, pszichológusok és terapeuták széles körének jelenléte biztosítja a betegek számára a legmegfelelőbb ellátást és támogatást.

Az SE ÁOK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika fő célja, hogy a pácienseknek biztonságos és hatékony pszichiátriai és pszichoterápiás ellátást nyújtson. Emellett fontos szerepet játsszák a klinikán a kutatások és oktatások is, amelyek segítik az egész országban a mentális egészségügy fejlesztését.

Fontos tudni, hogy a klinikára történő bejelentkezés előzetes időpont-egyeztetést igényel. Ezt telefonon vagy online lehet megtenni a klinika hivatalos honlapján található elérhetőségeken keresztül.

Összességében az SE ÁOK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Budapest egyik vezető intézménye a mentális egészségügy területén. A kórház szolgáltatásai, részlegei és magasan képzett szakemberei garantálják a páciensek számára a legmagasabb szintű ellátást és támogatást. A klinikára történő bejelentkezés előzetes időpontfoglalással lehetséges, amelyet a hivatalos honlapjukon vagy telefonon lehet intézni.