SE ÁOK Radiológiai és Onkoterápiás Klinika – Nyitva tartás és elérhetőség

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Radiológiai és Onkoterápiás Klinikája (röviden SE ÁOK Klinika) Budapest egyik vezető egészségügyi intézménye, amely számos szolgáltatást nyújt a betegek számára. A klinika kiváló orvosi csapattal rendelkezik, akik magas színvonalú ellátást biztosítanak a páciensek számára.

Az SE ÁOK Klinika elérhetőségei:

A klinika nyitvatartása:
Az SE ÁOK Klinika egész évben nyitva áll a betegek számára, és 24 órás sürgősségi ellátást is nyújt. A pontos rendelési idők betegenként változhatnak, ezért érdemes előzetesen egyeztetni a kórházzal vagy az orvosokkal.

Részlegek:

  1. Radiológiai részleg: A radiológiai részlegben modern képalkotó eszközök állnak rendelkezésre, mint például az MRI, CT, vagy ultrahang. Itt végzik a diagnosztikai vizsgálatokat, valamint a terápiás beavatkozásokat is.

  2. Onkológiai részleg: Az onkológiai részleg az onkoterápiával foglalkozik, amely magába foglalja a kemoterápiát, sugárterápiát és az immunterápiát is. Itt a páciensek részletes diagnosztikai vizsgálatokon esnek át, majd személyre szabott terápiás tervet kapnak.

  3. Sürgősségi osztály: Az SE ÁOK Klinika sürgősségi osztálya 24 órás ellátást nyújt a sürgősségi esetekben. Kiváló orvosi csapat dolgozik itt, akik gyors és hatékony segítséget nyújtanak a betegeknek.

  4. Kutató és oktató részleg: A klinika kiemelt figyelmet fordít a kutatásra és az oktatásra. Itt dolgoznak a klinikai és alapkutatásokon egyaránt, valamint az orvostanhallgatók és rezidensek is itt kapják meg a szakmai képzést.

Az SE ÁOK Radiológiai és Onkoterápiás Klinikája kiemelkedő intézmény a magyar egészségügyben. Magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a betegek számára a legmodernebb technológiák és orvosi eljárások segítségével. A kórház együttműködik más intézményekkel is, és rendszeresen szervez konferenciákat és szakmai rendezvényeket. A célja, hogy a legjobb ellátást nyújtsa a betegeknek és aktívan hozzájáruljon az egészségügyi kutatásokhoz és az oktatáshoz.